Вхід | Реєстрація

Перший чемпіонат і перші медалі

Перший чемпіонат і перші медалі

Футбольна команда «Лідер» 2009 року народження стала бронзовим призером обласного чемпіонату.

Кобеляцька футзальна школа добре відома в Полтавській області та далеко за її межами. Вихованці Сергія Калитки і Віктора Білорибця неодноразово виборювали призові місця у всеукраїнських турнірах. Не поступаються досягненням хлопців і дівчата, котрі відвідують дитячо-юнацьку спортивну школу. Нещодавно дівочий колектив, який тренує Руслан Сабіров, став кращим у області, перемігши в фіналі суперниць із Гребінки, Кременчука й Полтави.

Не відстають від своїх друзів по футболу і більш юні спортсмени. Днями команда «Лідер» 2009 року народження посіла третє місце в Чемпіонаті Полтавської області з футзалу.

Розповідає тренер Олег Кинько:

— Наш колектив почав тренуватись у минулому році. Та в змаганнях обласного рівня ми вперше беремо участь. Для того, аби потрапити у фінал, хлопцям довелося подолати три відбіркових тури. За цей час вони зіграли з однолітками з інших районів, завдяки чому отримали перший досвід.

Фінальний етап обласного чемпіонату пройшов у Полтаві. За чемпіонські нагороди поборолись команди з Гребінки, Лубен, Кобеляк і обласного центру. Згідно жеребу, кобелячани перший матч провели проти колективу з Лубен. Нашим спортсменам дісталися більш досвідчені суперники, які вже виступали в таких турнірах. Тому переможцями у цьому протистоянні були лубенці.

У матчі за третє-четверте місце «Лідер» зустрівся з гребінківськими футзалістами. Завдяки самовіддачі та злагодженим командним діям, «лідерівці» виграли з рахунком 4:2.

Отож, у першому серйозному турнірі хлопці вибороли бронзові медалі. Кращим гравцем турніру став Едуард Царєвський.

Команду на змаганнях представляли: Максим Пивовар, Тимофій Півень, Максим Баранник, Іван Пашко, Едуард Царєвський, Артур Молчанов, Артем Романченко, Артур Балог, Дмитро Семененко та Станіслав Назарьов.


Автор: Олександр ДІДЕНКО, «ЕХО»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
29 березня 2018, 18:28 | Кобеляки | Спорт і здоров'я
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації