Вхід | Реєстрація

Навчалися представники районних рад

Навчалися представники районних рад

21 березня 2018 року голова Кобеляцької районної ради Володимир Кішінський взяв участь у фаховій майстерні на тему «Секторальні реформи як невід’ємна складова процесу децентралізації: освіта», яка була організована в рамках Проекту USAID «Розробка курсу на зміцнення місцевого самоврядування в Україні» (ПУЛЬС), що реалізується Асоціацією міст України в партнерстві з Українською асоціацією районних та обласних рад.

Програма навчань передбачала обговорення таких проблемних питань, як «Зміна освітньої філософії в умовах децентралізації» та «Освітні округи та опорні школи як засіб секторальної реформи», з яких присутніх інформував модератор навчання Андрій Мазак.

Також учасники заходу мали змогу проаналізувати нормативно-правову базу на предмет практичного застосування законів та підзаконних актів, що стосуються освітньої галузі. Фахова майстерня проводилася в інтерактивній формі, де учасники, після презентації тем, мали змогу поставити питання модератору, подискутувати та обмінятися враженнями.

Участь у навчанні взяли представники районних та Полтавської обласної рад.


Автор: Прес-служба Кобелояцької районної ради


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
30 березня 2018, 14:11 | Кобеляки | Політика
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації