Вхід | Реєстрація

Взяли курс на всеукраїнський конкурс

Взяли курс на всеукраїнський конкурс

Колектив Будинку дитячої та юнацької творчості активно розвивається і постійно бере участь в конкурсах різних рівнів. Для дітей — це наснага і стимул до саморозвитку і самовдосконалення.

24 березня БДЮТ взяв участь у традиційній обласній виставці «Знай і люби свій край», яка експонувалась в дитячо–юнацькому Центрі позашкільної освіти. Представниками від закладу були керівники декоративно–ужиткового мистецтва Надія Ткаченко, Анжела Хорольська та Леся Колодяжна з роботами своїх вихованців. Крім того, Леся Колодяжна була з учнями своєї старшої групи (9 клас) Анею Шулик та Альоною Лисенко.

На виставці завжди відбирають кращі роботи для участі в останньому (всеукраїнському) етапі, який проходитиме 22 травня в Києві. На цей головний конкурс у Лесі Колодяжної (гурток «Петриківська витинанка») експерти відібрали 8 робіт вихованців, у Надії Ткаченко (гурток «Народна вишивка та килимарство») — близько 20 робіт, Анжели Хорольської (гурток «Народні ремесла, кераміка і гончарство») — 9 робіт. Крім того, роботи наших гуртківців будуть експонуватись на виставці «З Україною в серці», яка відбудеться 5 квітня в історичному музеї міста Дніпро.

Вихованці Лесі Колодяжної Аня і Альона, окрім участі у виставці, ще й розважилися. Дівчата отримали позитивне враження від відвідування кінотеатру і море емоцій від всесвітньої виставки кішок, що проходила саме в ці дні.

А ми чекатимемо перемог наших земляків і на всеукраїнській виставці.


Автор: Олена Маренич


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
31 березня 2018, 12:15 | Царичанка | Культура та освіта
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації