Вхід | Реєстрація

Вихованці Кременчуцької виховної колонії завітали до музею установи

Вихованці Кременчуцької виховної колонії завітали до музею установи

31 березня 2018 року для вихованців державної установи «Кременчуцька виховна колонія» організували екскурсію до аматорського музею, що функціонує при установі.

Атрибутика, експонати та приблизні копії оригіналів в музеї впродовж років збиралися силами співробітників із залученням громадських і державних організацій міста Кременчука. Юнаки ознайомилися з фотоматеріалами з початку функціонування колонії, яким вже понад 60 років. Перегорнули фотоальбоми, де побачили умови проживання, навчання і виховання підлітків в установі, починаючи з 50-х років. Зацікавилися вимпелами, грамотами, подарунками, які отримувала колонія за перемоги у фестивалях, змаганнях і конкурсах. Юнаки переглянули також і зразки продукції, які впродовж років випускалися вихованцями у виробничих майстернях. Оцінили творчі роботи, які робили хлопці в минулому в рамках гурткової роботи.

«Під час екскурсії вихованці задавали безліч запитань, потім ще довго ділилися враженнями», - наголосив начальник колонії Олександр Сайко.


Автор: Заступник начальника Кременчуцької виховної колонії Олена Удовицька


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
1 квітня 2018, 13:03 | Кременчук | Суспільство
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації