Вхід | Реєстрація

Кобеляцькі поліцейські зустрілися з громадою Сухинівської сільської ради

Кобеляцькі поліцейські зустрілися з громадою Сухинівської сільської ради

Представники Кобеляцького відділу поліції спільно з представником Бюро правової допомоги: ваш юридичний провідник зустрілися з громадою Сухинівської сільської ради

Керівництво Кобеляцького відділу поліції продовжує здійснювати прийом громадян на території сільських та селищних рад. Так, заступником начальника Кобеляцького відділу поліції Юрієм Стеценком, начальником превентивної діяльності Кобеляцького відділу поліції Андрієм Федоренко спільно з представником Бюро правової допомоги: ваш юридичний провідник Іриною Тихоненко проведено виїзний прийом громадян в Сухинівській сільській раді.

Під час спілкування з громадою обговорювалося питання про кримінальну та адміністративну відповідальність за щорічну заборону на вилов риби, адже з 1 квітня стартувала операція «Нерест-2018», яка триватиме до 10 червня. Повідомлено про місячник добровільної здачі вогнепальної зброї, боєприпасів, вибухових матеріалів, спеціальних засобів, який триватиме на території Полтавщини з 01 по 30 квітня. Правоохоронці закцентували увагу присутніх на можливості звільнення від кримінальної відповідальності осіб, які добровільно здадуть органам влади зброю, бойові припаси, вибухові речовини чи вибухові пристрої.

Піднімалося питання про кримінальну та адміністративну відповідальність за не своєчасне електронне декларування та про несвоєчасну сплату аліментів.

З головою сільської ради Ігорем Рябекою обговорили нагальні питання сільської ради та окремо зупинилися на забезпеченні правопорядку та запобіганні злочинності.

Ірина Тихоненко обговорила питання співпраці сільської ради з представниками Бюро правової допомоги: ваш юридичний провідник та надала відповідні юридичні консультації.


Автор: Прес-служба Кобеляцького відділу поліції


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
4 квітня 2018, 18:09 | Кобеляки | Суспільство
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації