Вхід | Реєстрація

Триває будівництво дворівневої розв’язки

Триває будівництво дворівневої розв’язки

У рамках реалізації державного інвестиційного проекту з розвитку автомобільної дороги Н-31 Дніпро—Царичанка—Кобеляки—Решетилівка триває будівництво двох штучних споруд — дворівневої розв’язки та шляхопроводу. Роботи виконуються виключно за кошти державного бюджету. Реалізація проекту розрахована на три роки.

Дворівнева транспортна розв’язка споруджується в Кобеляцькому районі на перехресті автодоріг Н-31 Дніпро—Царичанка—Кобеляки—Решетилівка та М-22 Полтава—Олександрія. Будівництво об’єкту викликано рядом факторів. Основне те, що конструкція дорожнього одягу недостатньо міцна, вичерпала свій технічний ресурс і тепер не витримує сучасних навантажень. Щороку руйнування покриття лише збільшуються, відтак необхідно збільшувати фінансування для підтримання цих доріг.

— Дорога Н-31 проходить центральною частиною майже 20 населених пунктів Полтавської та Дніпропетровської областей, виконуючи функції основної вантажної та пасажирської магістралі. У середньому щодоби по дорозі проїжджає до 7 тисяч транспортних засобів. Такий трафік призводить до інтенсивного руйнування дорожнього одягу, — розповідає начальник Служби автодоріг Володимир Трояновський.

Дворівнева розв’язка дозволить водіям швидко та безпечно перетинати перехрестя двох автодоріг. Зараз триває бетонування монолітної плити. На половину плити витрачено 120 метрів кубічних бетону (по 60 на лівий та правий проїзди). Наразі триває шліфовка залитого бетону. Підрядники працюють практично цілодобово.


Автор: Прес-служба Служби автомобільних доріг у Полтавській області


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
4 квітня 2018, 11:53 | Кобеляки | Цікаве
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації