Вхід | Реєстрація

Рятувальники Полтавщини продовжують долати наслідки інтенсивного танення снігу

Рятувальники Полтавщини продовжують долати наслідки інтенсивного танення снігу

Внаслідок інтенсивного танення снігу, виникла загроза підтоплення приватних житлових будинків та автомобільних доріг.

Протягом 3 квітня підрозділи Полтавського гарнізону ДСНС України 25 разів залучалися до відкачування талої води у м. Полтава, Зіньківському, Пирятинському, Хорольському, Гребінківському, Чорнухинському, Чутівському, Лохвицькому, Котелевському, Миргородському, Лубенському, Великобагачанському та Диканському районах.

Рятувальники відкачали 6438 кубічних метрів води. Також, підрозділи ДСНС провели роботи по захисту мостових споруд (річка Ворскла с. Петрівка Полтавського району, річка Говтва м. Решетилівка).

Так, о 08:30 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про те, що внаслідок інтенсивного сніготанення сталося підтоплення територій приватних господарств в с. Жуки Полтавського району. Бійці ДСНС, які прибули на виклик, за допомогою насосу пожежно-насосної станції відкачали 1980 куб. м.  води. Для надання допомоги залучалися 2 чоловіки особового складу 2-ї Державної пожежно-рятувальної частини та 1 одиниця техніки.

Роботи по відкачуванню води на території Полтавської області тривають.


Автор: ГУ ДСНС України у Полтавській області


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
4 квітня 2018, 15:33 | Полтавщина | Надзвичайне
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації