Вхід | Реєстрація

У пожежі загинув полтавець, врятували лише коня

У пожежі загинув полтавець, врятували лише коня

8 квітня о 08:56 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу у господарчій будівлі на вул. Степовій с. Тахтаулове Полтавського району. На місце події було направлено дві відділення 2-ї та 4-ї Державних пожежно-рятувальних частин м. Полтава.

Рятувальники локалізували пожежу о 10:19, о 11:45 ліквідували. Вогнем знищено дану будівлю. На місці пожежі виявлено загиблого чоловіка, якого направлено в Полтавське бюро судово-медичної експертизи для встановлення причини смерті. Натомість з пожежі врятувався кінь, який іноді ночував у тій будівлі.

– Повідомлення надійшло занадто пізно від випадкових світків, що проїжджали неподалік по автотрасі. Вже під час гасіння було виявлено тіло чоловіка. Місцевий підприємець сказав, що це був громадянин без постійного місця проживання... Він інколи ночував тут. Але, звісно, поліція буде з'ясовувати особу та усі обставини пожежі – розповіла Світлана Рибалко.

Причина пожежі встановлюється. У ліквідації наслідків пожежі брали участь 8 чоловік особового складу та 2 одиниці техніки.


Автор: ГУ ДСНС України у Полтавській області


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
9 квітня 2018, 11:16 | Полтава | Кримінал
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації