Вхід | Реєстрація

Туристична Полтава: що дивитися і де мешкати

Туристична Полтава: що дивитися і де мешкати

Останні філологічні дослідження свідчать, що носії самої «чистої» української мови мешкають на Полтавщині. Це одна з цілої низки причин, чому сюди прагнуть потрапити багато українців з туристичними цілями. Крім того, тут жили і працювали такі письменники, як Григорій Сковорода, Іван Котляревський, Микола Гоголь, Олесь Гончар і ще сотні інших поетів і письменників, відомих всій країні і за її межами. Місто Полтава залишило досить вагомий слід в історії: в 1709 році в його околицях відбулася найважливіша битва Північної війни між військами Карла XII та Петра I. За підсумками якої було «прорублене» вікно в Європу. Щоб обійти і познайомитися з усіма цікавими місцями в місті вам знадобиться квартира подобово в Полтаві https://apartila.com/poltava-c20/apartments-152 і бажано без посередників, щоб заощадити на проживанні.

 

Скільки коштує зняти квартиру на кілька днів в Полтаві?

У місті доступні до оренди квартири від 200 до 700 грн за добу мешкання. Місто досить велике, але околиця представлена ​​в основному приватним сектором. Тому практично всі пропозиції добових квартир зосереджені в його центральній частині.

подобові квартири у Полтаві

Наприклад, самий економний варіант, який нам вдалося знайти - 200 грн на добу. Однокімнатна квартира знаходиться на вулиці Соборності, 68. За словами господаря, вона вміщує до 3-х осіб і знаходиться недалеко від вокзалу «Полтава-Київська». У квартирі є телевізор, холодильник і гаряча вода. Інтернету і кондиціонера, на жаль, немає. Кому цей момент дуже важливий, потрібно буде знайти інший варіант або користуватися особистим мобільним інтернетом.

 

Куди ще можна з'їздити на Україні

Крім Полтави, в нашій країні багато цікавих міст для туристів. Наприклад, Львів - перлина Західної України. Сам за себе говорить той факт, що історичний центр міста внесений до списку Всесвітньої спадщини ЮНЕСКО. Тут багато історичних пам'ятників часів козаччини і Речі Посполитої. Тут теж найоптимальнішим варіантом буде квартира подобово в Львові https://apartila.com/lvov-c5/apartments-152 якомога ближче до центру міста. Ціни цілком демократичні - від 150 до 3000 грн за добу.

Якщо вибирати між вдалим розташуванням і ціною, то найоптимальніший варіант - на площі Данила Галицького, 2. За 300 грн на добу для двох осіб. Це практично самий центр, австрійська частина міста. У квартирі є двоспальне ліжко, інтернет, холодильник, мікрохвильова піч та інше кухонне приладдя.

Розміщено на правах реклами


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
6 квітня 2018, 13:33 | Полтава | Культура та освіта
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації