Вхід | Реєстрація

Суд оштрафував мешканця Глобиного, який завантажив на порносайт особисті фотографії

Суд оштрафував мешканця Глобиного, який завантажив на порносайт особисті фотографії

У Глобиному суд оштрафував на 850 грн чоловіка, який користувався порносайтом і завантажив туди особисті фото.

Глобинський райсуд Полтавської області виніс вирок трактористу Станіславу С., який зареєструвався у так званій еротичній соцмережі і завантажив туди власні світлини. 28 березня суддя Алла Олефір призначила йому 850 грн за розповсюдження порнографії. Про це «Полтавщині» стало відомо з реєстру судових рішень та офіційного сайту суду.

Згідно з матеріалами справи у квітні 2015 року чоловік зареєструвався на сайті www.m***dorus.net, створивши там профіль. Розробники називають його «еротична соціальна мережа № 1». Створили її для того, щоби користувачі шукали собі партнерів як для сексу, так і для інших цілей. Для цього вони можуть використовувати приватні текстові та відеочати.

Після реєстрації Станіслав С. завантажив на свою сторінку особисті інтимні світлини. За це 17 січня 2018 року правоохоронці відкрили проти нього кримінальне провадження за ч. 1 ст. 301 ККУ (Розповсюдження порнографічних предметів). 

За версією слідства, обвинувачений порушив норми Закону України «Про захист суспільної моралі» та Міжнародної конвенції про запобігання обороту порнографічних видань укладеної 12.09.1923 у Женеві. Крімо того, сторінка обвинуваченого доступна для загального перегляду, саме тому мало місце розповсюдження порнографії.

Насправді ж, незареєстровані користувачі не зможуть переглянути завантажені світлини. Їм будуть доступні лише назви за тегами, які додасть власник профілю. 

Попри це Станіслав С. уклав із прокурором угоду про визнання винуватості. Згідно з нею, чоловік погоджувався визнати провину, а прокурор обіцяв наполягати на призначенні штрафу мінімального розміру.

Документ затвердила суддя Алла Олефір. Вона визнала Станіслава С. винним у розповсюдженні порнографії (ч.1 ст. 301 ККУ). У якості покарання призначила 850 гривень штрафу. Крім того, в дохід держави, у нього вилучили ноутбук Lenovo G550, з якого той і зареєструвався на сайті та завантажив світлини.

Вирок набуде чинності за 30 днів.


Автор: Дарина СИНИЦЬКА, «Полтавщина»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
9 квітня 2018, 16:39 | Глобине | Кримінал


1. don / 10 квітня 2018, 14:42
не повезло тракторісту
хто знає, яка повна назва сайту?

Змінено 10.04.2018, 14:43
2. микола козак / 11 квітня 2018, 09:23
Видно чоловікові є чим похвалитись , а от суд і прокуратура не читали Конституцію України , показали своє реформування.От гейпаради проводити , це в межах норми , ще і сотні поліцаїв охороняють за наші гроші , а цей , що показав своє тіло на фото , вчинив правопорушення.
3. SisteriK / 13 квітня 2018, 08:42
Боже, ну кому до цього є діло? Ну нехай собі розважається, як може)))
4. Чудо Юдо / 13 квітня 2018, 11:52
Чувака розвели.

Сайт закритого типу, доступ мають лише зареєстровані користувачі.
І я впевнений, що при реєстрації мєнти самі ставили галочку "я погоджуюсь з правилами" а в самих правилах було написано, що "ви тут можете побачити інтимні фото, якщо це для вашого мозку дуже жорстко - не регайтесь? не заходьте". Такі сайти все чітко прописують. Але хто ж це все читає? Поліцаї точно не читали і, схоже, підсудний також не читав. І адвокат його також не читав. Інкаше можна було б всі звинувачення слати нафіг і подалі.
5. kasandra / 19 квітня 2018, 18:17
4.Чудо Юдо
«Поліцаї точно не читали і, схоже, підсудний також не читав. І адвокат його також не читав. Інкаше можна було б всі звинувачення слати нафіг і подалі.»

В тебе здраві мислі бувають. То дуже добре. Розвели пацана, як лоха і бабло поділили. Про яку порнуху може йти мова, коли вони збираються легалізувати проституцію. Так то ще пів біди а ось що вони в школі запроваджують. У-ха-ха. Здобули. Прикольно, що депутати з вуйковщини були перші гейроінтегратори а тепер ще обурюються. Посилання на www.youtube.com
6. Чудо Юдо / 19 квітня 2018, 20:35
5.kasandra
«Так то ще пів біди а ось що вони в школі запроваджують.»

Ану ж, ану ж, розкажи що вони там запроваджують?
Книжечку? Ану ж що в тій книжечці? Читали, шановний? Чи послухали як один із дармоїдів прочитував одну сторінку і вже тикаєте це всім, мов, страшна книжка?
А може варто самому таки перевірити наскільки то страшне діло, чи простіше повірити вуйку?:)
7. kasandra / 19 квітня 2018, 20:51
6.Чудо Юдо
«Чи послухали як один із дармоїдів прочитував одну сторінку і вже тикаєте це всім, мов, страшна книжка?»

А тобі мало того що він зачитав? Знайди і прочитай всю книжечку? І чого це він дармоїд? Він - народний обранець, депутат, "плот от плоти народа".
8. Чудо Юдо / 19 квітня 2018, 21:29
7.kasandra
«А тобі мало того що він зачитав? Знайди і прочитай всю книжечку?»

Знайшов і проглянув. Доволі грамотно складена книжечка, пояснюється для дітей все вельми акуратно.
Розділ про сім’ю займає 35 сторінок і на 33 з них розповідається про те як утворюється сімя, для чого, навіщо, навіть сказано що убває і розпадається. І на 33 сторінка йдеться мова про гетеросексуальну сім’ю. І лише на 2 сторінка сказано те, що той дядько прочитав. І що ж там страшного сказано? Що бувають гомосексуальні пари? І що ж це, неправда? Чи ви думаєте що зараз, у часи глобальної мережі, це можна від дітей до пори, до часу приховати як в Радянському союзі?
Та зайде ця дитина у пошуковик і напише "гола піська" чи «гомосексуалісти» і вона відразу побачить все що захоче і хто їй заборонить?

Змінено 20.04.2018, 09:27
9. kasandra / 19 квітня 2018, 22:10
8.Чудо Юдо
«Що бувають гомосексуальні пари? І що ж це, неправда? »

Ти не перекручуй все на свій лад. Там не сказано, що гомосексуальні пари - це уродство в самому прямому смислі. Не сказано, що по Біблії так званий бог за таке знищив Содом і Гомору. Тобто, по писанію, яке всупереч конституції вивчають у школі назвав цей предмет Християнською етикою говориться, що гомосексуалізм - це уродство роду людського. Це не притаманно ніяким істотам, так як воно призводить до припинення існування популяції. Якщо наша ціль - знищити націю, то тоді, після пояснення дітім про гомосексуальні стосунки, так треба і писати, що в нашій країні, ворогами народу і усього цивілізованного людства, по прикладу гейропи ведеться цілеспрямована політика по знищенню населення. Отоді буде все правильно.
10. Чудо Юдо / 20 квітня 2018, 09:26
9.kasandra
«Тобто, по писанію, яке всупереч конституції вивчають у школі назвав цей предмет Християнською етикою говориться...»

Інше питання що з цього приводу проповідують на цих уроках попи. Може вони там діткам і розказують, що ті будуть горіти у пеклі, якщо свою стать полюблять. Непогано було б глянути у їх книжки.

9.kasandra
«Якщо наша ціль - знищити націю, то тоді, після пояснення дітім про гомосексуальні стосунки, так треба і писати, що в нашій країні, ворогами народу і усього цивілізованного людства, по прикладу гейропи ведеться цілеспрямована політика по знищенню населення. Отоді буде все правильно.»

Страшно навіть уявити, що б у своїй книзі для дітей написав би Адекватник, якби йому випала така можливість :)
11. kasandra / 20 квітня 2018, 13:15
10.Чудо Юдо
«Інше питання що з цього приводу проповідують на цих уроках попи. Може вони там діткам і розказують, що ті будуть горіти у пеклі, якщо свою стать полюблять. Непогано було б глянути у їх книжки.»

Ну так глянь, хто тобі не дає? Чи ти тільки заглядаєш у ті, де про розтління малолітніх. Є підручник і є хрестоматія з Христянської етики. Видані ці книжки за сприяння Хвіларета пришелепуватого. Візьми почитай, будеш тоді тут проповідувати про холокост і про богообраний народ віками страждаючий від усіх інших варварських народів за свою богообраність. Блін, ніяк не пойму, яке відношення це має до Христової чи християнської етики, яку він ніс не нам, не славянам, а тому ж таки богообраному народу. І прикол такий виходить, що він до них своє вчення ніс, вони його блін пригвоздили й досі не празднують, а наших дітей змушують вчити те, чому він їх хотів навчити та так і не навчив.
12. kasandra / 20 квітня 2018, 13:26
10.Чудо Юдо
«Страшно навіть уявити, що б у своїй книзі для дітей написав би Адекватник, якби йому випала така можливість :)»

А нефіг таку книгу взагалі писати. Я б дітей заставив казки Пушкіна вчити, там є все що треба для пізнання і розвитку. Пушкін їх від своєї няні запозичив з глибин мудрості народної. Там немає ніяких єрусалимських сюжетів і із-торій спотворюючих світосприйняття дитини, немає там ніяких пришелепуватих малюків Цахесів і іншої хренотені, яку й самі вчителі толком не розуміють. Пушкін і прийшлого слова історія майже не вживав. От порівняй слово «історія» і пушкінське "преданья старины глубокой", "быль", "былина". Це ще ж я по своїй неосвіченності не знаю як історія по гуцульськи зараз у школі незивається. Українізатори хренови.
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації