Вхід | Реєстрація

Кременчуцькі рятувальники зняли дитину з вікна 5-го поверху

Кременчуцькі рятувальники зняли дитину з вікна 5-го поверху

9 квітня о 18:20 від перехожих до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про те, що на останньому поверсі 5-поверхового житлового будинку на вул. Манагарова, що в Крюківському районі м. Кременчук на підвіконнику біля відчиненого вікна сидить малолітня дитина і плаче.

Бійці ДСНС, які прибули на виклик  встановили, що двері в квартиру зачинені, тож  було прийнято рішення дістатися до дитини через відчинене вікно. Рятувальники піднялися за допомогою автодрабини, відчинили квартиру та знесли хлопчика східцями донизу. Дитина 2014 року народження перебувала в квартирі сама, рятувальники до місця події викликали поліцію та швидку медичну допомогу.

Для надання допомоги залучалися 6 чоловік особового складу 14-ї та 15-ї державних пожежно-рятувальних частин та 2 одиниці техніки.

Шановні батьки, не залишайте дітей без нагляду, приділіть увагу нагадуванню правилам безпечної поведінки! Розкажіть малюкам про основні небезпеки, які можуть підстерігати їх вдома! Безпека дітей залежить в першу чергу від батьків! Спілкуйтесь із дітьми, навчайте їх основам безпеки життєдіяльності, виховуйте культуру безпечної поведінки. Бережіть себе та своїх близьких, а при виникненні будь-яких надзвичайних ситуацій телефонуйте відразу за номером 101.


Автор: ГУ ДСНС України у Полтавській області


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
10 квітня 2018, 10:41 | Кременчук | Надзвичайне
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації