Вхід | Реєстрація

За добу рятувальники ліквідували 13 пожеж на відкритій території

За добу рятувальники ліквідували 13 пожеж на відкритій території

Протягом 9 квітня пожежно-рятувальні підрозділи Полтавського гарнізону ДСНС України тринадцять  разів виїжджали на ліквідацію пожеж на відкритій території у місті Полтава,  Лохвицькому, Пирятинському, Козельщинському, Диканському  та Полтавському районах.

Внаслідок пожеж вогнем було знищено близько 19 га сухої трави. Завдяки злагодженим діям вогнеборців було оперативно ліквідовано загорання, врятовано 1 господарчу споруду.

09 квітня о  10:30 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу, що виникла на відкритій території села Великі Будища Диканського району.  Вогнеборці, які прибули на виклик, встановили, що горить суха трава на площі 12 га. Пожежу було локалізовано о 13:00, а о 14:20 – ліквідовано. Травмованих та загиблих немає.  До гасіння залучалися 3 чоловіки особового складу 11-ї Державної пожежно-рятувальної частини та 1 одиниця техніки. Причина пожежі встановлюється.

Головне управління ДСНС України у Полтавській області закликає громадян не провокувати пожежі на відкритих територіях та дотримуватися елементарних правил безпеки під час перебування у природних екосистемах.  Шановні громадяни! Якщо ви помітили займання в лісах, посадках та на відкритих територіях, негайно телефонуйте за номером «101». Пам’ятайте, що лише дотримання елементарних правил пожежної безпеки застереже від трагічних наслідків та матеріальних збитків.


Автор: ГУ ДСНС України у Полтавській області


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
10 квітня 2018, 10:55 | Полтавщина | Надзвичайне
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації