Вхід | Реєстрація

У Білицькій ЗОШ №1 провели акцію «випускник»

У Білицькій ЗОШ №1 провели акцію «випускник»

5 квітня фахівці Кобеляцької районної філії Полтавського обласного центру зайнятості в Білицькій загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів №1 провели акцію «Випускник».

Проблема професійного самовизначення школярів  зараз є надзвичайно актуальною проблемою освітнього процесу, тому головні акценти учасниками заходу спрямовувались на самостійний і усвідомлений  вибір майбутнього фаху. Зокрема, фахівці Кобеляцької районної філії Полтавського обласного центру зайнятості закликали учнівську молодь до пошуку свого покликання, так як це впевненість у своїх силах і майбутньому. Вибір професії — це точка перетину, в якій сходяться інтереси особистості та суспільства, де можливе і необхідне поєднання індивідуальних і загальних інтересів. Щоб розібратись в цих категоріях, з учнями був обговорений алгоритм вибору з позиції формули «ХОЧУ»-«МОЖУ»-«ТРЕБА».

Цікавою для аудиторії була інформація запрошених представників ТОВ «Цукорагропром», які розповіли учням про структуру і професійний склад працівників  підприємств цукрової галузі. Діти уважно слухали про навчальні заклади України, які готують спеціалістів харчової промисловості.

Наприкінці зустрічі фахівці Кобеляцької районної філії презентували інформаційні ресурси Державної служби зайнятості, які дають можливість учням пройти профорієнтаційне тестування.


Автор: Прес-служба Кобеляцької РДА


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
12 квітня 2018, 14:49 | Кобеляки | Культура та освіта
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації