Вхід | Реєстрація

Рівень води в річках області у межах сезонної норми

Рівень води в річках області у межах сезонної норми

Згідно з повідомленням Полтавського обласного центру з гідрометеорології, станом на 8 квітня в області рівні води в річках та на гідротехнічних спорудах знаходяться в межах сезонної норми.

Перевищення фактичного рівня води річки над відміткою виходу води на заплаву спостерігається на Сулі (на 89 сантиметрів у Лубнах), Пслі (на 81 см у Гадячі), Ворсклі (на 89 см у Чернеччині Охтирського району).

Перевищення фактичного рівня води над відміткою початку затоплення населених пунктів і об’єктів господарювання немає. Про це повідомили рятувальники. Обстановка на водних об’єктах та господарських водних системах контролюється обласним управлінням водних ресурсів.

7 квітня на території Чорнухинського району внаслідок інтенсивного танення снігу виникла загроза підтоплення приватних житлових будинків та автомобільних доріг. Підрозділи ДСНС залучались для відкачки талої води. Відкачано 4500 кубометрів води.



Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
12 квітня 2018, 20:34 | Полтавщина | Суспільство
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації