Вхід | Реєстрація

Серйозна ДТП на Благовіщення

Серйозна ДТП на Благовіщення

У суботу, 7 квітня, близько 17 години нетверезий водій спричинив аварію, у якій постраждали ще два транспортних засоби.

Це сталося в Царичанці, неподалік повороту на школу, по вулиці Царичанській. Суботній святковий день. ВАЗ 2101, сірого кольору, рухався по дорозі Н-31 у бік Кобеляк. У салоні було двоє чоловіків поважного віку (1961, 1962 років народження), мешканці Царичанського району. На території населеного пункту рухалися зі швидкістю близько 80 кілометрів, що вже є порушенням ПДР (за правилами, швидкісний режим не повинен перевищувати 50 кілометрів). Обоє чоловіків перебували в нетверезому стані. Це і спричинило трагедію. Водій, втративши контроль над керуванням, на великій швидкості виїхав на зустрічну смугу, відразу зіткнувшись з пасажирською маршруткою, що рухалась із Києва на Дніпро та перевозила 18 осіб. Потім же ВАЗ за інерцією врізався у задні колеса напівпричепа вантажівки МАН, що рухалася відразу за маршруткою.  Внаслідок ДТП автівка п’яного водія була відчутно пошкоджена і відновленню не підлягає. На щастя, люди не постраждали. Лише пасажир ВАЗу відбувся незначними травмами. Відразу викликали швидку, яка доставила пияк до районної лікарні.  Розбиту машину евакуатором забрали на штрафмайданчик. Пасажирська маршрутка зазнала незначних механічних пошкоджень. Два задніх колеса напівпричепа вантажівки були пробиті.

Винуватця поки що не притягнуто до відповідальності, бо на цей час триває розгляд справи. Попередня кваліфікація несе відповідальність за статтями 124 та 130 Кодексу України: «Порушення правил дорожнього руху, що спричинило пошкодження транспортних засобів, вантажу, автомобільних доріг, вулиць, залізничних переїздів, дорожніх споруд чи іншого майна» та «Керування транспортним засобом у стані алкогольного або наркотичного сп’яніння».
 


Автор: Олена Маренич


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
14 квітня 2018, 11:58 | Нові Cанжари | Надзвичайне
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації