Вхід | Реєстрація

У жінки виманили велику суму коштів

У жінки виманили велику суму коштів

За тиждень до Новосанжарського відділення поліції надійшли 103 заяви та повідомлення. За ними у 11 випадках порушили кримінальні провадження.

 

Крадуть мобільні, мангали і ковбасу

Цього тижня у мешканців району викрадали:

Мобільні телефони. У жительки Клюсівки в Нових Санжарах вкрали з кишені пальто мобільний телефон «Самсунг».

Продукти. У магазин села Соколова Балка злодій заліз через вікно і вкрав 1119 гривень. У той же день у магазині «М’ясна лавка», що у Нових Санжарах, зламали замок на дверях, украли ковбасу і 7000 гривень.

Мангали і газонокосарки. У мешканки Полтави, яка має дачу у Зачепилівці, вкрали газонокосарку, мангал та керамічну раковину.

Гальма вагонів. Із Новосанжарської залізничної станції повідомили про крадіжку деталей гальмівної системи з восьми вагонів.

Не лише реєструють, але і знаходять. Цього тижня поліцейські встановили особу крадія, який кілька тижнів тому вкрав дорогий спортивний велосипед у мешканця Лелюхівки.

 

Подарунок шахраю у 30 тисяч…

До жительки села Лелюхівка зателефонував незнайомий, який назвався співробітником служби безпеки банку. І попрохав назвати реквізити та особисті дані щодо її банківської картки — нібито для того, аби захистити рахунок від злодіїв. Жінка радо погодилась. І незабаром дізналась, що після «захисту» картки з рахунку зникли 31 350 гривень!

— Прикро те, що вся наша профілактична робота, усі наші роз’яснення, звернення через пресу — вони нібито оминають людей! — констатує начальник Новосанжарського відділення поліції Владислав Грімов. — І все ж таки, у котрий раз нагадуємо — ніколи не повідомляйте особисті дані картки! Це — ваша персональна інформація! Якщо сумніваєтесь, чи насправді вам зателефонували з банку, зайдіть до найближчого відділення, попрохайте надати інформацію про стан вашого рахунку. Перевірте номер, з якого вам дзвонять. Так ви не залишите шансів шахраям і збережете свої гроші.

 

Молодик з ножем погрожував поліцейським

Інцидент стався в парку Перемоги. Під час патрулювання вулиць Нових Санжар поліцейські отримали повідомлення про те, що нетверезий молодий чоловік погрожує ножем перехожому. На місце прибув наряд патрульної поліції. Але і це не вгамувало хулігана — він почав погрожувати ножем і поліцейським. Чоловіка затримали, доставили до відділення поліції, наразі вирішують питання про відкриття проти нього кримінального провадження.


Автор: Володимир ПАРШЕВЛЮК, «ЕХО»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
19 квітня 2018, 14:05 | Нові Cанжари | Кримінал
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації