Вхід | Реєстрація

Великий футбол розпочнеться «Кубком відкриття»

Великий футбол розпочнеться «Кубком відкриття»

17 березня відбулась нарада інструкторів зі спорту сільських громад Кобеляцького району. На ній підвели підсумки роботи спорторганізації «Колос» у І кварталі цього року та затвердили дати проведення футбольних турнірів.

Першим перед присутніми виступив голова спорторганізації Віталій Детюк, який розповів про участь спортсменів у обласних та всеукраїнських змаганнях. У обласному чемпіонаті з волейболу кобеляцька команда зайняла шосте місце. У тенісному турнірі серед чоловіків і жінок наші спортсмени стали другими (парні розряди), а юнаки і дівчата посіли п’ять перших місць, три других і одне третє. У обласній спартакіаді, яку проводило товариство «Колос», кобелячани стали першими серед тенісистів, другими серед шахістів і третіми серед шашкістів. У армрестлінгу чоловікам і жінкам не було рівних, юнаки посіли другу сходинку.
Також присутні обговорили проведення турніру «Кубок відкриття сезону-2018» та кубку і чемпіонату району з футболу. Великий футбол традиційно розпочнеться з розіграшу «Кубка відкриття». За нього поборються 24 команди. Наступної суботи, 28 квітня, відбудуться зональні ігри. Згідно жеребкування, у Вітровій Балці зіграють команди з Бродщини, Підгори, Рибалок і господарі, у Червоних Квітах — з Іванівки, Лутовинівки, Канав та місцевий колектив, у Лебединому — з Вільховатки, Жуків, Мідянівки і місцеві футболісти, у Дрижиній Греблі — з Павлівки, Біликів, Бутенок і Дрижиної, у Озерах — з Шенгурів, Орлика, Придніпрянського та господарі, у Дашківці — з Сухинівки, Світлогірського та місцеві спортсмени.

Фінал проходитиме 30 квітня в Павлівці й Іванівці. Переможців шести груп розділять на дві підгрупи.

Слідом за цим турніром стартуватиме і чемпіонат району. З цією датою організатори поки що не визначились.


Автор: Олександр ДІДЕНКО, «ЕХО»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
19 квітня 2018, 15:58 | Кобеляки | Спорт і здоров'я
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації