Вхід | Реєстрація

Ремонт дороги відновили у п’ятницю 13‑го

Ремонт дороги відновили у п’ятницю 13‑го

Працівники компанії «Ростдорстрой» відновили ремонт державної дороги М-22 Полтава—Олександрія на території Новосанжарського району.

Зокрема, у перший же день відновлення робіт вирівняли, нарешті, асфальт, прибравши «трамплін», через який цілу зиму стрибали водії, рухаючись зі сторони Полтави.

Про відновлення робіт написав на своїй сторінці голова Новосанжарської райдержадміністрації Сергій Бульбаха.

Щодо найбільш масштабного ремонту, який планують провести цього року на території Новосанжарського району (ремонту дороги з Нехворощі у напрямку Кобеляк, через Шедієве), на який мають витратити близько 50 мільйонів гривень, то наразі проектанти виготовляють відповідну документацію. У Новосанжарській РДА прогнозують, що готова вона буде на початку–всередині травня. Після проходження експертизи проведуть тендери на виконання робіт із ремонту.

Раніше ми повідомляли про те, що у 2018 році дорогу Т-1735, що з’єднує Машівку, Нехворощу та Кобеляки, капітально відремонтують на суму 50 мільйонів гривень.


Автор: Володимир ПАРШЕВЛЮК, «ЕХО»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
19 квітня 2018, 15:57 | Нові Cанжари | Суспільство


1. antibloger / 20 квітня 2018, 13:07
Будівнитво доріг то добре, я б навіть сказав що у наш нелегкий час то дуже добре, про що постійно нам впарює Паршевлюк. Але виникає декілька запитань: 1) як до цього причетне керівництво району? 2) якщо ж воно все таки причетне, (в чому в мене ВЕЛИЧЕЗНІ сумніви),то чому ремонтують дорогу яка з’єднує дорогу "з Нехворощі у напрямку Кобеляк, через Шедієве", а не у напрямку Нових Санжар (на якій сам був не раз свідком у водіїв в ямах відвалюються колеса)? Хіба для жителів НОВОСАНЖАРСЬКОГО району ця дорога має статегічне значення? А тоді ми дивуємося чому з НОВОСАНЖАРСЬКОГО району до інших тікають сільради, коли ми, цим іншим, самі (вірніше наше некомпетентне керівництво) створюємо комфортнішу інфраструктуру чим до нашого селища. Коли керманичі включать мозги і будуть відстоювати районні інтереси!
2. kasandra / 20 квітня 2018, 13:38
1.antibloger
« Хіба для жителів НОВОСАНЖАРСЬКОГО району ця дорога має статегічне значення?»

Ти краще задайся запитанням, для кого ті дороги будуются? До чого тут новосанжарці чи кобелячани? Ну скільки ж вас вчити треба. Ви тут біомусор, який буде утилізований вже дуже скоро. Кажуть Гоцман уже законопрект підготував по поховання на цвинтарах тільки богообраних та всяких інших заслужених. Решту на переробку і у сміття. Ті дороги не для вас, як міжнародні аеропорти у областних центрах. Невже думає, що то для баби Параски, щоб вона у Відень на каву злітала. І скільки не втокмачуй, все одно гонять тут якийсь наївняк у своїх коментах. Ось відео чотирьохрічної давнини і таких відео мульйон, але вам як об стінку горохом. Ну, укри, блін, шумери. Як вам ще простіше розказати. Наче це вже мужик так говорить, що й останньому дурню повинно дійти. Посилання на www.youtube.com
3. Dana77 / 21 квітня 2018, 14:31
А шо таке «Ростдорстрой»? Якась не гуцульська назва! Бо в нашій укрмові слова «строй» немає. Мабуть це "Ростовское дорожное строительство". Невже окупантів найняли «строяти» нам дороги? Це шоб по них їздив російського виробництва УАЗик, куплений для райлікарні. Як усе продумано! Жаль шо Вова про це нічого не пише. Мабуть того шо він тоже Владімір Владімірович, тобто повний тезка Пукіна.
4. kasandra / 22 квітня 2018, 10:54
3.Dana77
«А шо таке «Ростдорстрой»? Якась не гуцульська назва!»

Таки да.
3.Dana77
«Жаль шо Вова про це нічого не пише.»

А що ж він напише, коли він тепер перший агент ФСБ на деревне. "Фрагмент программы «Вечерний прайм» на «112 канале», где журналист Дмитрий Гордон был приглашенным гостем. Известный украинский журналист заявил, что войну можно было закончить даже не начиная ее, но нами правят ублюдки, негодяи, агенты ФСБ и предатели родины! Журналист припомнил, как украинская власть и военное руководство спокойно дало уйти Стрелкову из Славянска в Донецк. Причем дало уйти вместе с тысячами боевиков, танками и тяжелым вооружением!
Почему так? Спрашивает Гордон. И сам отвечает:
«Потому, что нами правят ублюдки и агенты ФСБ»
А ведь еще в 2015 году мэр Славянска кричала от бессилия — Турчинов, Яценюк и Пашинский финансируют Стрелкова и подогревают войну на Донбассе!" У-ха-ха. Владімір Владімірович Паршевлюк - агент ФСБ! Скоро будем наблюдать, как их иудейские хозяева будут их "сливать". Но сначала они их еще раз используют для свержения Пети и тогда уже навсегда придет власть Бени - Машиаха.
5. Ольга Волоська / 22 квітня 2018, 17:03
4.kasandra
«А ведь еще в 2015 году мэр Славянска кричала от бессилия — Турчинов, Яценюк и Пашинский финансируют Стрелкова и подогревают войну на Донбассе!" У-ха-ха.»

Ну!!! Паршевлюк агент ФСБ. А що ви особисто зробив для того, щоб війни не було. Крім зміни псевдонімів та споглядання з-за кущів....
6. kasandra / 22 квітня 2018, 18:36
5.Ольга Волоська
«А що ви особисто зробив для того, щоб війни не було. Крім зміни псевдонімів та споглядання з-за кущів....»

Я за кущів не споглядав а робив все що міг, але народ виріши так як вирішив. Одна моя знайома йдучи на вибори мене не послухала і проголусувала так як їй внушили бо сподівлася що війну прпинять. Я їй сказав, що якщо вибируть тих за яких вона і голосує, то війна ще більше розпалиться. Тепер вона зі мною не вітається і каже, що то я накракав. Так і навіщо мені все це потрібно? Нема ума, робіть що хочете і живіть як хочете. Невинних людей шкода, а упоротих - ні. Як ще їх навчиш.
7. Maksym / 24 квітня 2018, 21:37
Як приємно побалакати з розумною людиною.
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації