Вхід | Реєстрація

Кобеляцькі поліцейські провели зустріч з місцевими перевізниками

Кобеляцькі поліцейські провели зустріч з місцевими перевізниками

Інспектор сектору реагування патрульної поліції Кобеляцького відділу поліції Артур Матюх зустрівся з представниками підприємств, що надають послуги з перевезення пасажирів. Основною метою зустрічі було обговорення існуючих проблем у сфері безпеки дорожнього руху та пошук шляхів їх вирішення, посилення контролю за виконанням водіями маршрутних транспортних засобів Правил дорожнього руху та вимог чинного законодавства.

Також на зустрічі були обговоренні питання неухильного дотримання Правил дорожнього руху водіями. Особливу увагу перевізників працівники поліції звернули на перевірку технічного стану автотранспорту та забезпечення необхідного режиму як праці, так і відпочинку водіїв, бо саме від цього залежить безпека пасажирів та інших учасників дорожнього руху. Виїжджаючи на маршрут перевезення водії повинні суворо дотримуватися Правил дорожнього руху і, звичайно пам’ятати, що вони несуть відповідальність за безпеку пасажирів, наголосив Артур Матюх.


Автор: Анастасія Вітрук, Кобеляцький відділ поліції


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
20 квітня 2018, 16:10 | Кобеляки | Суспільство
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації