Вхід | Реєстрація

Відкривайте власну справу або купуйте житло вже сьогодні

Відкривайте власну справу або купуйте житло вже сьогодні

Побутує така приказка, що чоловік за своє життя має посадити дерево, збудувати будинок і виростити сина. Дійсно, переважна більшість чоловіків намагається слідувати цьому правилу, оскільки саме вони відповідають за свою сім’ю. Тому й працюють чоловіки над тим, аби створити всі умови для своєї родини. Звичайно, що жінки теж беруть активну участь у цьому процесі. Але ж завжди хочеться здивувати сім’ю чим незвичним: поїздкою на відпочинок, купівлею побутової техніки, нового автомобіля чи житла. Та іноді на це не вистачає фінансових можливостей.

Якщо ви вирішили здійснити щось подібне, у жодному разі не потрібно засмучуватись через недостатню кількість коштів. Адже завжди можна скористатись послугою "кредит готівкою".

Для цього навіть не потрібно їхати в банківську установу, чекати в черзі та заповнювати паперові примірники. Достатньо лише мати під рукою гаджет, під’єднаний до Інтернету. Онлайн кредит — це надзвичайно вигідно і швидко. Важливо, щоб у вашому місті знаходилось відділення Ідея Банку. Банківські установи працюють не лише в Києві, Львові, Харкові та Одесі, а й фактично в кожному місті. 

 

Заповнив форму — отримав кредит

Відкрити власну справу, придбати житло чи автомобіль вам допоможе Ідея Банк. Для того, щоб скористатись допомогою цієї банківської установи, необхідно зайти на сайт https://www.ideabank.ua/uk/private-clients/money-credit/.

Уявіть, аби отримати 200 000 гривень на власні потреби, не потрібно навіть подавати довідку про доходи. Ідея Банк надасть вам ці кошти за 15 хвилин терміном на п’ять років.

Крім того, якщо у вас зֹ’явиться можливість погасити кредит раніше, це можна зробити достроково, без жодних штрафів. 

Але ж у житті бувають різні ситуації і людина може мати непогашений кредит у іншому банку. Спеціалісти Ідея Банку потурбувались і про такі випадки.

Кредит у цій банківській установі може взяти кожен громадянин України, якому виповнилось від 21 до 75 років. Навіть для літніх людей існує кредит "Пенсійний". Тобто, Ідея Банк відкритий для кожного. 

Завдяки фінансовій підтримці цієї банківської установи чимало людей стали успішними бізнесменами, придбали новий автомобіль, власне житло, зробили в ньому ремонт, побували на відпочинку за кордоном. 

Говорять, що кожна людина є індивідом і має свою ідею, як прожити життя, та всі вони звертаються за допомогою і підтримкою і Ідея Банк.


Автор: Євген Олександров
Розміщено на правах реклами


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
20 квітня 2018, 08:12 | Полтавщина | Суспільство
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації