Вхід | Реєстрація

Працівники Кобеляцького відділу поліції зустрілися зі студентами ліцею

Працівники Кобеляцького відділу поліції зустрілися зі студентами ліцею

У рамках тижня безпеки та правил дорожнього руху, що розпочався в Професійному аграрному ліцеї міста Кобеляки, працівники Кобеляцького відділу поліції Артур Матюх та Владислав Васюта провели заняття для студентів ліцею, які навчаються за спеціальністю «водій автотранспортних засобів категорії «С»».

Особливу увагу студентів було звернено на неухильне дотримання Правил усіма категоріями учасників дорожнього руху, а також на відповідальність за їх порушення.

Поліцейські разом зі студентами розібрали як поводити себе в різних ситуація на дорозі будучи водієм.
Бесіда проходила в формі діалогу, тому кожен бажаючий зміг задати будь-яке питання.

Працівники поліції вважають, що проведення подібних зустрічей допоможе майбутнім водіям не тільки краще усвідомити важливість проблеми дорожньої безпеки, а й навчитися самостійно приймати рішення в екстреній дорожній ситуації, не перекладаючи відповідальність на інших.


Автор: Анастасія Вітрук, Кобеляцький відділ поліції


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
23 квітня 2018, 11:16 | Кобеляки | Культура та освіта
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації