Вхід | Реєстрація

На Полтавщині засудили псевдодільничного

На Полтавщині засудили псевдодільничного

Колегія суддів Гадяцького районного суду Полтавської області на 7 років позбавила волі 45-річного жителя одного із сіл Лохвицького району, засудивши його за ч. 3 ст. 187 та ч. 1 ст. 353 КК України.

Працівники прокуратури, які підтримували обвинувачення, довели, що у грудні 2017 року зазначений громадянин прийшов до оселі 79-річної жінки і сказав, що він новий дільничний, який знайомиться з мешканцями.

«Він зайшов у будинок і почав запитувати про гроші, потім штовхнув пенсіонерку у плече, від чого вона впала, вдарившись головою об одвірок. Скориставшись ситуацією, засуджений зв’язав потерпілій руки та, погрожуючи застосувати фізичне насильство, наказав лежати. Сам обшукав кімнату, забрав  4 тис. грн., мобільний телефон за 300 грн. і втік. Проте через кілька годин його затримали працівники поліції», – розповіла подробиці справипрокурор відділу прокуратури Полтавської області Валентина Кармазина.  

Вирок суду 1-ї інстанції поки що не набув законної сили.

Довідково: ч. 3 ст. 187 КК України –  розбій, поєднаний із проникненням у житло; ч. 1 ст. 353 КК України – самовільне присвоєння владних повноважень службової особи, поєднане із вчиненням суспільно-небезпечного діяння.


Автор: «Новини Полтавщини»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
23 квітня 2018, 13:01 | Гадяч | Кримінал
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації