Вхід | Реєстрація

Які сувеніри можна привезти з відпочинку у Трускавці?

Які сувеніри можна привезти з відпочинку у Трускавці?

Трускавець – це курорт надзвичайної краси. Він користується популярністю у всьому світі. Більшість туристів, вирушаючи в подорож, задумуються над тим, який сувенір привезти на згадку про місто.

Звісно, одним із важливіших «сувенірів» стануть незабутні спогади від часу, проведеного на курорті. Варто зробити гарні світлини чудових краєвидів, які є у Трускавці. Деякі купують щось собі, а хтось хоче потішити друзів і родичів невеличким презентом.

Що можна придбати на згадку про відпочинок в Трускавці?

Курорт пропонує розмаїття сувенірів. Приїзджаючи на відпочинок в Трускавці можна вибрати футболки, чашки, магнітики, солодощі, книги та інші цікавинки, які пов’язані з історією курорту та мають його символіку. Особливим попитом користуються вироби місцевих ремісників. Ті, хто приїжджає на відпочинок, радо купують додому мед, карпатські трави, сушені або мариновані грибочки та багато інших смаколиків.

Популярністю серед туристів користуються поїльники, які призначені для споживання води з тутешніх джерел. Це виріб із розряду "must have", бо завдяки йому ви зможете вберегти зубну емаль. Оригінальна конструкція поїльників не дозволить «Нафтусі» негативно впливати на зуби. Іноді заклади, в яких зупиняються на відпочинок, дарують своїм гостям брендові подарунки.

Окрім поїльників, туристи купують різноманітні дерев’яні вироби. Це може бути вирізьблена дошка, гарні фігурки, сопілочка, шкатулка чи келихи. Місцеві ринки пропонують доволі широкий вибір за цілком помірними цінами. Кожен зможе придивитися для себе щось цікаве.

Не обійтися й без магнітиків на холодильник – ці сувеніри перетворилися на культові, а мандрівники стали справжніми колекціонерами. Багато сувенірних крамниць мають широкий асортимент магнітиків, які дозволять вам зберегти спогади про чудовий відпочинок. Найбільш популярними та практичними вважаються глиняні. Меншим попитом користуються ті магніти, що зроблені з дерева чи пластику.

Можна сходити на шопінг і придбати у Трускавці одяг. Туристи, які приїхали на відпочинок в Трускавці, відзначають хорошу якість виробів і приємну вартість. У торгових центрах і на ринках можна знайти справді цікаві моделі як нашого, так і іноземного виробництва.

Кожен індивідуально ставиться до вибору сувенірів. Трускавець може запропонувати широкий вибір різноманітних варіантів, тому ви гарантовано зможете знайти той, який буде вам до душі. Хай ця річ нагадуватиме про прекрасний відпочинок на курорті. Чекаємо вас у Трускавці!

Розміщено на правах реклами


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
23 квітня 2018, 13:02 | Полтавщина | Цікаве
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації