Вхід | Реєстрація

Кобеляцькі поліцейські задокументували незаконний вилов риби

Кобеляцькі поліцейські задокументували незаконний вилов риби

Дільничні офіцери, працівники сектору реагування патрульної поліції спільно з представниками регіонального ландшафтного парку «Нижньоворсклянський» виявили чоловіка, який незаконно виловлював рибу на водосховищі поблизу с. Орлик Кобеляцького району.

43-річний мешканець Кобеляцького району використовував заборонене знаряддя лову – сітки та човен і незаконно виловив близько 18 кг риби.

У порушника вилучено незаконно виловлену рибу та заборонене знаряддя лову.

По даному факту відкрите кримінальне провадження за ознаками кримінального правопорушення передбаченого ч.1 ст.249 Кримінального кодексу України, щодо незаконного зайняття рибним промислом. Поліції закликає всіх любителів риболовлі дотримуватись рибоохоронного законодавства, що допоможе зберегти і примножити різні види риби у природних водоймах нашого рідного краю, а якщо ви стали свідком незаконного вилову риби повідомляйте до чергової частини Кобеляцького відділу поліції за номером телефону 3-11-70 або за безкоштовним номером «102»


Автор: Анастасія Вітрук, Кобеляцький відділ поліції


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
25 квітня 2018, 11:23 | Кобеляки | Кримінал
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації