Вхід | Реєстрація

Гол Пустовіта приносить перемогу «Маяку»

Гол Пустовіта приносить перемогу «Маяку»

У фінальній грі розіграшу кубка Новосанжарського району з міні-футболу «Маяк» з Малого Кобелячка мінімально переміг «Старс» із Старих Санжар.

 

«Старс» і «Маяк» — у фіналі

У півфінальних поєдинках фаворитів визначають ще до початку матчів. Уболівальники досить впевнено прогнозують фінальний матч між «Старсом» та «Маяком».

Хоча півфінальні поєдинки для двох цих команд виходять зовсім різними. «Старс» двічі виходить вперед у матчі із «Зорею-2», проте двічі дозволяє суперникам відігратися. І лише в другому таймі забиває двічі поспіль і робить рахунок 4:2. При відставанні у два м’ячі «Зоря-2» не забиває пенальті (голкіпер «Старсу» Володимир Рудь парирує удар Ярослава Лінкевича у правому нижньому куті). Гра завершується з рахунком 4:2. І «Старс» стає першим фіналістом цьогорічного розіграшу кубка.

Гра між «Маяком» та «Гетьманом» стає цікавою лише в першому таймі. І то «Маяк» виграє із солідним відривом — 6:1, а потім дозволяє опонентам скоротити відставання до мінімуму — 6:5. У другому ж таймі гра йде в одні ворота. І матч завершується з розгромним рахунком — 13:5 на користь «Маяка».

 

Долю фіналу вирішує один м’яч

Наступного дня ігровий день розпочинається матчем за ІІІ місце у розіграші кубка. У першому таймі «Зоря-2» та «Гетьман» демонструють рівний футбол. І це відображається таким же рівним рахунком. Двічі вперед виходить «Зоря-2» після голів Максима Діденка та Геннадія Власенка, двічі рахунок зрівнюють футболісти «Гетьмана» (забивають Сергій Рибка та Михайло Білокінь). У другому таймі гра стає не такою багатою на моменти, а долю її вирішує єдиний гол, забитий гравцем «Зорі-2» Євгеном Фроловим. Руденківська команда перемагає з рахунком 3:2, одержує четверту перемогу в п’яти матчах кубка і стає третьою в розіграші.

Фінальна гра між «Старсом» та «Маяком» виходить напруженою, але небагатою на моменти. У «Старса» можна пригадати хіба що потужний удар нападника Миколи Бута з-під захисника. Проте, воротар «Маяка» Євген Трипуз відбив круглого. У «Маяка» найкращу нагоду створив сам для себе нападник Олександр Пустовіт. Він обіграв воротаря і котив м’яч до порожніх воріт, але в останній момент круглого виніс з лінії гравець «Старсу» Михайло Деревянов.

У другому таймі малюнок гри не змінився. Більше атакував «Маяк», футболісти «Старсу» відповідали контратаками. У одній з них Данило Панасенко потужно пробивав із середньої дистанції. Та й цього разу круглий полетів по центру і Євген Трипуз залишив свої ворота «сухими». А от його колега незабаром пропустив. «Маяк» пішов у чергову атаку, Дмитро Хмара отримав нагоду для удару метрів з десяти, проте не пробив, а покотив круглого на дальню стійку, а там Олександр Пустовіт (ударом з метру в порожні ворота) відкрив рахунок у матчі — 1:0.

Більше м’ячів глядачі не побачили. Фінальний свисток зафіксував мінімальну перемогу «Маяка» з рахунком 1:0. Після завершення гри команда отримала кубок та срібні медалі вищої ліги. Кращим гравцем фіналу організатори назвали автора єдиного м’яча — Олександра Пустовіта.

На цьому міні-футбольний сезон 2017/2018 на Новосанжарщині офіційно завершився. Нагадаємо, цього року чемпіонат всьоме виграла руденківська «Зоря-1», володарем кубка став малокобелячківський «Маяк».


Автор: Володимир ПАРШЕВЛЮК, «ЕХО»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
26 квітня 2018, 10:46 | Нові Cанжари | Спорт і здоров'я
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації