Вхід | Реєстрація

У Перегонівці обговорили переваги децентралізації

У Перегонівці обговорили переваги децентралізації

25 квітня в селі Перегонівка відбулась сходка жителів села.У зборах також взяли участь голова райдержадміністрації Таміла Шевченко, голова районної ради Володимир Кішінський,  депутат обласної ради Геннадій Коваленко,   експерт з децентралізації Полтавського відокремленого підрозділу установи «Центр розвитку  місцевого самоврядування» Олександр Ісип та начальник відділу у Кобеляцькому районі Головного управління  Держгеокадастру  у Полтавській області Юрій Калюжний.

Переважна більшість питань, які хвилювали присутніх на зібранні — це проведення в Україні територіальної реформи та земельні відносини на території Лебединської сільської ради.

У своєму виступі голова райдержадміністрації Таміла Шевченко наголосила на перевагах добровільного об’єднання громад та додала, що децентралізація є ключовою реформою Уряду і процес об’єднання  є незворотнім.

По завершенню даного зібрання, депутат  обласної ради Геннадій Коваленко провів особистий прийом громадян.

Цього ж дня голова райдержадміністрації Таміла Шевченко спільно із Геннадієм Коваленком  здійснили робочу поїздку в село Світлогірське по питанню  використання коштів на ремонт терапевтичного відділення лікарні та майбутнього будівництва амбулаторії в селі.


Автор: Прес-служба Кобеляцької РДА


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
26 квітня 2018, 16:47 | Кобеляки | Політика
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації