Вхід | Реєстрація

Ловлять браконьєрів і торговців прекурсорами

Ловлять браконьєрів і торговців прекурсорами

За тиждень, що минув, працівники Кобеляцького відділу поліції розкрили кілька злочинів. Правопорушення пов’язані з незаконним виловом риби, обігом наркотичних засобів та зберіганням зброї і вибухівки.

Так, у селі Лебедине в місцевого жителя, котрий у свій час перебував у зоні АТО, виявили гранату.

Також поліцейські, спільно з працівниками рибінспекції та регіонального ландшафтного парку «Нижньоворсклянський», беруть участь у патрулюванні місцевих водойм. За період нересту складені десятки протоколів про адміністративні правопорушення. А у двох випадках порушені кримінальні справи. За словами Володимира Федана, цього тижня вони будуть передані до суду.

Крім того, правоохоронці виявили в Кобеляках чоловіка, який торгував прекурсорами. У цьому випадку мова йде про спеціальні речовини, за допомогою яких можна виготовити наркотики. Є довжелезний перелік наркотичних, психотропних та інших засобів, за обігом яких ведеться спеціальний контроль або й обмежується взагалі. До речі, до прекурсорів належать і всім відомі ацетон, марганцівка, соляна й сірчана кислота.


Автор: Ігор ФІЛОНЕНКО, «ЕХО»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
26 квітня 2018, 18:02 | Кобеляки | Кримінал
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації