Вхід | Реєстрація

Діти разом з батьками садили дерева

Діти разом з батьками садили дерева

У дитячому садочку «Ромашка» відбулася акція «Посади дерево добра». Малеча спільно з батьками та вихователями висадила дерева і квіти.

Справа хороша і корисна, а головне — добра. Бо людина має творити добро на землі для себе та інших. Ці чесноти прищеплюють дітлахам, користуючись народною мудрістю «що посієш, те й пожнеш». Добрі справи говорять самі за себе.

Завідувачка дитсадка «Ромашка» Наталія Куценко схвально відгукнулася про акцію.

— Ми вирішили об’єднати зусилля батьків, колег і діток у справі піклування про майбутнє через покращення екології сьогодні. У цьому почині ми бачимо набагато глибший зміст, щоб замислитися про те добро, яке ми всі разом можемо зробити особисто: посадити дерева, квіти і подарувати радість, підтримку одне одному, — поділилася з нами Наталія Миколаївна.

Ініціаторами та організаторами шляхетної акції «Посади дерево добра» були батьки. Це Ольга Васильківська, Євген Баранець, Вадим Карнаух, Віталій Білокінь, Юрій Остренко, Сергій Омелян та Сергій Глитенко. Адміністрація дитсадка вдячна батькам за те, що правильно виховують своїх дітей, а також за співпрацю та підтримку.


Автор: Олена Маренич


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
27 квітня 2018, 10:17 | Царичанка | Суспільство
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації