Вхід | Реєстрація

Кубок Рибалка переїхав у сусідній район

Кубок Рибалка переїхав у сусідній район

Юні футболісти з Дрижиної Греблі вибороли головний приз міні-футбольного турніру.

30 квітня в селі Рибалки Козельщинського району відбулися змагання, присвячені пам’яті вчителя фізичного виховання Миколи Рибалка. Участь у турнірі взяли футболісти з Козельщини, Дрижиної Греблі, Лутовинівки та Рибалок. Організатори розділили спортсменів на дві вікові категорії. Суддею турніру був Олександр Євтушенко.

— Я приятелюю з рибалківськими футболістами з 2007 року, — говорить ветеран спорту Володимир Дрига, житель Дрижиної Греблі. — Майже десять років заявляємось на цей турнір. У нас зараз зібралась достойна команда школярів і я вирішив повезти хлопців на цей міні-чемпіонат.

Дрижиногреблянську команду представляли Володимир Олійник (воротар), Володимир Мих, Владислав Підопригора, Сергій Нещемний, Андрій Філімон та Руслан Блажко.

Спершу дрижани зіграли проти господарів поля. Молоді та амбітні гості не залишили жодного шансу своїм опонентам, забивши у їх ворота шість м’ячів. Рибалківці не змогли навіть «розмочити» рахунок. Чотирма голами відзначився Владислав Підопригора, двома — Володимир Мих.

Наступним суперником футболістів з Дрижиної Греблі стали козельщани. Єдиний гол у цьому матчі забив Андрій Філімон.

Отож, завдяки вдало проведеним іграм, дрижанські футболісти здобули перемогу в турнірі. Вони отримали кубок і медалі. Влада Підопригору визнали кращим гравцем.

У матчі між футболістами старшої вікової категорії «Рибалки» перемогли в «Лутовинівки» з рахунком 3:2.

Та на цьому спортивний захід не завершився. На всіх учасників чекала смачна юшка і солодкий стіл.


Автор: Олександр ДІДЕНКО, «ЕХО»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
3 травня 2018, 13:38 | Кобеляки | Спорт і здоров'я
1. Седой47 / 3 травня 2018, 19:05
три футболісти з Малого Кобелячка Новосанж. району. Для чого дітей змалку дурити. Це вбиває сільський спорт
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації