Вхід | Реєстрація

У Полтаві пройшлися «Шляхом мужності і слави»

«Шлях мужності і слави» - під такою назвою у Палаці дитячої і юнацької творчості відбувся мистецький захід, присвячений Дню захисника Вітчизни. Центральною подією заходу стала презентація книги «Юним героям Полтавщини присвячується…», автори якої – керівник центру Олег Бариш та його вихованка Марина Безугла. Книга розповідає про часи Великої Вітчизняної війни. ЇЇ видали накладом 500 примірників. Примірники надійдуть до шкільних бібліотек, ветеранських організацій, молодіжних громадських організацій.
Під час заходу презентували показові виступи з військово-прикладного рукопашного бою, пісенні номери у виконанні Тетяни Кравченко, Василя Карбана, Володимира Ромаскевича та інших. На свято запросили ветеранів війни – Великої Вітчизняної та афганської, Збройних Сил, офіцерів військових частин, представників полтавського козацтва, школярів. Ветеранам подарували квіти, солодкі подарунки та екземпляри згаданої книги.Організували мистецький захід управління у справах сім’ї, молоді та спорту спільно з обласною дитячою громадською організацією «Військово-спортивний центр «Воїн».

Автор: www.rada.poltava.ua


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
18 лютого 2010, 12:20 | Полтава | Культура та освіта
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації