Вхід | Реєстрація

Серед юних полтавців визначили найкращих читачів

Завершився другий (міський) етап Всеукраїнського конкурсу «Найкращий читач України» серед учнів 6-7 класів загальноосвітніх навчальних закладів міста, організований управлінням освіти спільно з Центральною міською дитячою бібліотекою, в приміщенні якої й відбувалося творче змагання. Журі враховувало читацьку активність школярів (за книжковим щоденником), уміння аргументовано висловлювати свою думку з використанням відповідних цитат, уміння аналізувати прочитане, загальний рівень ерудиції, артистизм у виступі, творчий підхід до його підготовки.
Кожен учасник розповідав про свою улюблену книжку чи героя української або світової літератури.Звання «Найкращий читач Полтави 2009/2010 року» вибороли Олександр Кравченко (7 клас, школа № 34) та Тая Трусова (6 клас, гімназія № 32). Серед призерів конкурсу - учні навчальних закладів №№ 3, 21, 26, 34, 38. Усі діти нагороджені пам'ятними дипломами, а переможці та призери - цінними подарунками.

Автор: www.rada.poltava.ua


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
18 лютого 2010, 12:20 | Полтава | Культура та освіта
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації