Вхід | Реєстрація

Команда футзалісток «Лідер» — чемпіони України

Команда футзалісток «Лідер» — чемпіони України

У понеділок під час апаратної наради в залі засідань райдержадміністрації відзначили команду дівчат «Лідер» 2005-2006 р.н. Кобеляцької дитячо-юнацької спортивної школи, яка нещодавно стала переможцем Чемпіонату України з футзалу.

Майже три роки дівчата: Вікторія Дубина, Анастасія Середа, Олена Іванченко, Оксана Хруль, Вікторія Савченко та Дар’я Гребенюк займаються у відділенні футболу в тренера Руслана Сабірова, а Юлія Поберій — у тренера Володимира Савченка.

За цей період команда дівчат взяла участь у багатьох обласних, Всеукраїнських та міжнародних змаганнях.

У листопаді минулого року в Кобеляках пройшов відбірковий етап Чемпіонату України з футзалу серед дівчат 2005-2006 р.н., де наші юні футзалістки впевнено виграли І місце і вийшли до фінальної частини. Загалом, в цій віковій групі тоді взяли участь 42 команди з усієї України.

У цей період між відбірковим етапом та фіналом, дівчата активно змагалися та посіли ІІ місце у Чемпіонаті Полтавської області з футзалу, який проходив у місті Гребінка. В складі команди дівчат 2003-2004 р.н. посіли І місце в Чемпіонаті Полтавської області, який проходив в Полтаві та І місце — в обласних фінальних змаганнях з міні-футболу серед команд ДЮСШ.

З 27 по 30 квітня в Гребінку прибуло 10 команд з усіх куточків України, які вийшли до фінальної частини Чемпіонату. Наші дівчата вибороли головний трофей змагань — Кубок та стали чемпіонками України. А Анастасія Середа була визнана кращим нападником змагань.

Уже в залі засідань Кобеляцької РДА голова райдержадміністрації Таміла Шевченко та голова районної ради Володимир Кішінський привітали учасників команди та їхніх тренерів з перемогою. Вручили їм квіти, грамоти та спортивне взуття для занять спортом від імені райдержадміністрації та депутатського корпусу районної ради.

Насамкінець урочистостей, дівчат проводжали із зали засідань стоячи, гучними оплесками та вигуками: «Молодці!».


Автор: Прес-служба Кобеляцької РДА


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
7 травня 2018, 16:50 | Кобеляки | Спорт і здоров'я
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації