Вхід | Реєстрація

Купівля житла в Ірпені: особливості життя поруч з Києвом

Купівля житла в Ірпені: особливості життя поруч з Києвом

Незважаючи на кризи в українській економіці, люди нашої держави весь час підвищують свої стандарти до якості житла. Одним з пріоритетних умов в цьому випадку вважається комфортне, просторе житло, розташоване в екологічно безпечній місцевості і в безпосередній близькості від основних об'єктів соціальної та транспортної інфраструктури. Саме через сильне забруднення повітря в столиці більшість людей вважає за краще купити житлоплощу в Ірпені, де екологічна ситуація набагато краще для проживання. Особливо важливим справжній фактор став для сімейних громадян, в яких знаходиться одна дитина або декілька дітей. Але чи є в передмістях української столиці все підходяще для повноцінного життя з інфраструктурної точки зору?

 

Чудове співвідношення розвиненої інфраструктури і хорошої екології

Ірпінь і прилеглі невеликі містечка, які розташовуються в південно-східній місцевості біля Києва, ще чимало років тому увійшли в своєрідну курортну зону. Там розташовувалося велика кількість санаторіїв, турбаз, дитячих таборів. Обумовлювалося це наявністю в цій місцевості великих змішаних і хвойних лісових масивів. За останні 10 років в Ірпені розгорнулося масове житлове будівництво, що негативно впливає на екологію. Однак і сьогодні цей район залишився справжніми "легкими" української столиці. Прості для справжнього містечка пропозиції - дуплекси, таунхауси чи квартири в Ірпені. Плюсами купити квартири в Ірпені безпосередньо в Ірпені визнаються:

  • Регулярний розвиток соціальної та економічної інфраструктури (прихід людей в місто обумовлює будівництво нових клінік, дитячих садків, шкіл, торгових центрів);
  • Чистий екологічна обстановка, ніж саме в межах Києва;
  • Розвинена транспортна інфраструктура (весь час будуються і розширюються автомагістралі, безперебійно функціонують приміські електрички);
  • облаштованих лісопаркових зон, які вважаються чудовими місцями для сімейного "зеленого" відпочинку.

При всіх справжніх перевагах придбання житлоплощі в Ірпені обійдеться істотно дешевше, ніж купівля подібної нерухомості біля столиці. Це продиктовано не стільки місцем розташування поза Києвом, але і величезним числом забудовників, що діють в передмісті. Конкурентне середовище змушує будівельні організації надавати замовникам вигідні умови придбання житлової площі.

 

Купівля житла у компанії AiD Group

Людям, які хочуть придбати нерухомість в Ірпіні необхідно лише з усією увагою підійти до підбору надійного і відповідального забудовника. Однією зі справжніх організацій визнається AiD Group, яка пропонує своїм покупцям:

  • Економічні умови покупки (доступні ціни, зручні схеми розстрочки саме від організації);
  • Упорядковане планування квартир;
  • Гарантія здачі будинків в експлуатацію відповідно до намічених термінів;
  • Будівництво з екологічно безпечного і якісного червоної цегли.

Важливо, що об'єкти AiD Group знаходяться поблизу від автодоріг, що йдуть до столиці. Дістатися до столиці є можливість буквально за п'ятнадцять хвилин на своєму автотранспорті або на регулярно вирушають маршрутках.

Розміщено на правах реклами


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
5 травня 2018, 10:17 | Полтавщина | Суспільство
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації