Вхід | Реєстрація

Драбинівці розіграли кубок Леоніда Мокляка

Драбинівці розіграли кубок Леоніда Мокляка

Днями в селі Драбинівка відбувся традиційний футбольний турнір пам’яті Леоніда Мокляка.

Леонід Мокляк був жителем Драбинівки. Проходив службу в повітряно-десантних військах Радянської Армії. При виконанні навчального завдання, Леонід трагічно загинув. Місцеві жителі не забувають свого земляка і щорічно проводять футбольний турнір пам’яті. Організацією змагань та їх фінансуванням займався керівник товариства «Чиста криниця» Віктор Сидоренко.

Цього року в змаганнях взяли участь чотири команди: дві місцеві — «Чиста криниця-1» та «Чиста криниця-2», «Гетьман» (Галущина Гребля) і «Темп» (Суха Маячка).

Турнір проходив за коловою системою. Тобто, кожна команда провела по три матчі.

За результатами змагань, третьою стала «Чиста криниця-2», з результатом 2 очки. Другу сходинку посів галущиногреблянський «Гетьман», який виборов 5 очок. Перше місце заслужено завоювала «Чиста криниця-1», яка не поступилась жодному супернику, набравши в результаті 9 очок.

Переможців і призерів нагородили грошовими преміями. Також організатори визначили кращих гравців команд. Ними стали: Владислав Логунов («Чиста криниця-1»), Іван Гень («Чиста криниця-2»), Анатолій Троян («Гетьман») і Олександр Добропас («Темп»).

По завершенню змагань на могилу Леоніда Мокляка відвезли квіти.


Автор: Віталій БАРАНОВИЧ


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
10 травня 2018, 13:41 | Оржиця | Спорт і здоров'я
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації