Вхід | Реєстрація

Уляна Штомпель перемогла в конкурсі краси

Уляна Штомпель перемогла в конкурсі краси

Уродженка Біликів успішно виступила на конкурсі краси, який проводили серед студенток Харківського національного університету внутрішніх справ. Так що цілком можливо, що через кілька років ряди українських поліцейських поповнить чарівна дівчина.

У Харківському національному університеті внутрішніх справ відбувся конкурс «Міс чарівна першокурсниця — 2018». Цей захід традиційно проводиться навесні, у ньому беруть участь першокурсниці всіх факультетів університету. Серед претенденток на перемогу були Уляна Штомпель — факультет №1, Ірина Жаркова — факультет №2, Дарина Співак — факультет №3, Юлія Ткаченко — факультет №4 і факультет №6 на конкурсі представила Діана Трамбовецька.

Конкурсантки мали продемонструвати не лише свою жіночність і чарівність, але й таланти, розум, винахідливість і креативність. Кожен виступ дівчат за десятибальною системою оцінювали члени журі. Очолив журі проректор університету, доктор юридичних наук Анатолій Клочко.

У наступному конкурсі дівчата влаштували дефіле в українських стилізованих сукнях, вироблених власними руками з підручних матеріалів, але перед цим у відеоформаті показали, як вони готувалися до цього конкурсу, як їм допомагали однокурсники.

Уляна Штомпель представила сукню «Дівоча мрія». Дотримуючись кращих українських традицій, у сукні поєдналися ручна вишивка, елегантні та романтичні квіти троянд.

Під час конкурсу, у ході якого дівчата повинні були продемонструвати свої творчі здібності, наша землячка виступила з попурі із бальних танців.

Порадившись, журі визначило переможниць у номінаціях та конкурсі. Так, у номінації «Чарівність» переможницею стала Юлія Ткаченко, міс «Оригінальність» журі визнало Діану Трамбовецьку, номінацію «Ніжність» присуджено Ірині  Жарковій, а міс «Грація» — Дарині Співак. Перше місце та корону переможниці конкурсу весни, краси та жіночності отримала Уляна Штомпель. Вона зазначила: «Я дуже щаслива не тільки тому, що стала переможницею, а, перш за все, тому, що представляла свій рідний факультет. Разом із друзями ми багато часу проводили на репетиціях, моделювали образ, фантазували, виготовляючи святкову сукню. Це було непросто, але надзвичайно цікаво. Я вдячна усім, хто мені допомагав, хто вболівав за мене і підтримував. Переконана, що кожна людина — унікальна, талановита і має право на успіх у житті. Хотіла б усім побажати сміливо йти до своєї мрії, бути впевненим у собі й вірити у власну зірку!».

По завершенню свята всі конкурсантки отримали численні поздоровлення та призи. Ректор університету, заслужений юрист України, доктор юридичних наук, генерал поліції третього рангу Валерій Сокуренко вручив усім учасницям конкурсу дипломи номінантів та мобільні телефони, а переможниця отримала корону «Міс першокурсниця» і планшет.

Члени журі також відзначили учасниць конкурсу. На згадку про щасливі роки навчання, про місто Харків — одне з найпрекрасніших в Україні, переможниця конкурсу отримала фотоальбом «Харків» та листівки із визначними місцями цього міста від екс-начальника Департаменту комунікацій МВС України Лариси Волкової. Президент громадської організації «Інститут соціально-політичних досліджень», засновник міжнародного ділового журналу «World city» Надія Гончарова зазначила, що фото учасниць конкурсу та інтерв’ю з переможницею буде опубліковане на сторінках журналу, а також вручила конкурсанткам сертифікати на відвідування салону краси. Заслужений артист України, соліст-вокаліст Харківського національного академічного театру опери та балету ім. М. В. Лисенка Олексій Срібницький від імені генерального директора (художнього керівника театру) Олега Оріщенка вручив переможниці запрошення на вистави театру.

Сюжет про перипетії конкурсу був розміщений на телеканалі «Елітон», Інтернет-порталах «Добрі вісті» й «Тільки факти».


Автор: «ЕХО»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
10 травня 2018, 18:45 | Кобеляки | Культура та освіта
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації