Вхід | Реєстрація

Полтавські патрульні затримали озброєного чоловіка

Полтавські патрульні затримали озброєного чоловіка

Полтавські патрульні затримали громадянина із зброєю, при затриманні він чинив активний опір діям правоохоронців. Подія сталася вночі 11 травня.

Це сталося під час патрулювання вулиці Івана Мазепи, інспектори помітили підозрілого громадянина, який побачив поліцейських і різко змінив напрямок руху. Патрульні зупинили чоловіка.

Під час спілкування з правоохоронцями молодик відмовився назвати своє ім’я та активно опирався законним вимогам поліцейських.

При поверхневій перевірці правоохоронці виявили у 27-річного полтавця пістолет, набої та предмет, схожий на холодну зброю.

Чоловік дозвільних документів не надав та не пояснив, де придбав зброю. Про це повідомили в управлінні патрульної поліції Полтави. Тож, для подальшого з’ясування обставин та вилучення предметів на місце події викликали слідчо-оперативну групу.

Також  даний громадянин отримав протокол — за ст. 185 (непокора вимозі поліцейського) КУпАП.


Автор: Прес-служба поліції Полтавщини


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
14 травня 2018, 12:56 | Полтава | Кримінал
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації