Вхід | Реєстрація

На нараді говорили про відпочинок дітей

На нараді говорили про відпочинок дітей

14 травня на щотижневій нараді у голови райдержадміністрації розглянуто питання про підготовку до проведення оздоровлення та відпочинку дітей влітку 2018 року. На це питання доповідали головний спеціаліст сектору сім’ї, молоді та спорту райдержадміністрації Оксана Червона та начальник відділу освіти  райдержадміністрації Наталія Коваль.

Підбиваючи підсумки розглянутого питання, голова райдержадміністрації Таміла Шевченко зазначила,  що однією з умов повноцінного оздоровлення та розвитку дітей є раціональний режим їх перебування в оздоровчому закладі та харчування. Наголосила, що за бюджетні кошти  кожна дитина віком від 7 до 17 років має право оздоровитися лише один раз на рік, доручила  розглянути  питання оздоровлення  та  відпочинку дітей влітку 2018 року на координаційній раді з питань місцевого самоврядування, проводити моніторинг проведення  заходів  в  таборах з денним перебуванням.

Про підсумки роботи із зверненнями громадян у службі у справах дітей  райдержадміністрації відповідно до вимог Указу Президента України від 07.02.2008 №109/2008 «Про першочергові заходи щодо забезпечення реалізації та гарантування конституційного права на звернення до органів державної влади та органів  місцевого самоврядування» доповідала  начальник служби у справах дітей райдержадміністрації Надія Коваленко.

Таміла Шевченко акцентувала, що переважна більшість питань, з якими звертаються громадяни до служби у справах дітей райдержадміністрації, стосується участі батьків у вихованні дитини та  спілкування  з дитиною,  соціально-правового  захисту дитини.


Автор: Прес-служба Кобеляцької РДА


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
15 травня 2018, 13:33 | Кобеляки | Суспільство
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації