Вхід | Реєстрація

Кубок розіграють «Сокоріль» і «Колос»

Кубок розіграють «Сокоріль» і «Колос»

12 травня відбувся попередній етап Кубка Новосанжарського району з футболу «Пролісок». Його організацією та проведенням займалась спортивна організація «Колос». Ігри проходили в Драбинівці та Стовбиній Долині.

У Драбинівці змагались шість команд, які були розділені на дві підгрупи: «Чиста криниця–2» (Драбинівка), «Темп» (Суха Маячка), «Сокоріль» (Приорілля); «Чиста криниця» (Драбинівка), «Гетьман» (Галущина Гребля), «Ветеран» (Нехвороща). Команди зіграли в підгрупах за коловою системою. У підсумку за вихід у фінал зустрілись «Сокоріль» та «Гетьман». Протягом двох таймів «сокорільці» забили два голи. М’ячами відзначились Геннадій Пеляк і Ростислав Яловега. Гравці «Гетьмана» не змогли прорвати оборону суперників. Отож, 2:0 — у фінал виходить «Сокоріль».

У Стовбину Долину приїхали «Маяк» з Малого Кобелячка, «Кернел» з Пологів, руденківська «Зоря» і господарі «Колос». Найсильнішою з цих команд став «Колос».

Фінал «Проліска» між «Сокоріллю» та «Колосом» відбудеться в суботу на стадіоні  Нових Санжар. Початок — о 10:00.

 

Черговий ветеранський турнір

У п’ятницю, 18 травня, стартує міні-футбольний турнір серед ветеранів 40+. У ньому змагатимуться шість команд: «Дружба» (Нові Санжари), «Ворона» (Лелюхівка), «Полузір’я», «Колос» (Стовбина Долина), «Козубівське», «Ветеран» (Нехвороща). Ігри проходитимуть щоп’ятниці. Команди зіграють у три кола. У перерві між другим і третім команди розіграють кубок.


Автор: Віталій БАРАНОВИЧ, представник спорторганізації «Колос»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
17 травня 2018, 18:38 | Нові Cанжари | Спорт і здоров'я
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації