Вхід | Реєстрація

Новосанжарці влаштують акцію незгоди і перекриють дорогу

Новосанжарці влаштують акцію незгоди і перекриють дорогу

У такий спосіб жителі селища хочуть привернути увагу керівництва району та шляхових підприємств на аварійний стан мосту через річку Ворскла.

У четвер представники Новосанжарської Самооборони Майдану та Новосанжарського відділення обласної координаційної ради Спілок ветеранів АТО вручили письмові звернення головам районної ради, райдержадміністрації та громади. У зверненні активісти повідомили, що тривалий період міст через річку Ворскла, який знаходиться на автодорозі Т17-34 Решетилівка — Нові Санжари — Нехвороща, служить для автомобілістів перешкодою, оскільки стан споруди аварійний. Кілька разів цей автошлях змінював власника. Та міст залишається не відремонтованим. Наразі балансоутримувачем споруди являється держпідприємство «Агентство місцевих доріг Полтавської області». Керівництву організації відомо про ситуацію з мостом.

Щоб привернути увагу громадськості та керівництва району й області, активісти вирішили зібратись у Нових Санжарах 20 травня о 10:00  навпроти будівлі шляхо-ремонтного підприємства (колишній райавтодор) і перекрити автодорогу. Цей захід представники громадських організацій назвали «акцією незгоди».


Автор: Олександр ДІДЕНКО


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
18 травня 2018, 16:12 | Нові Cанжари | Суспільство
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації