Вхід | Реєстрація

Поліція Кременчука розшукує чоловіка, який грабував жінок

Поліція Кременчука розшукує чоловіка, який грабував жінок

Працівники відділення поліції № 1 Кременчуцького відділу поліції розшукують чоловіка, який, ймовірно, причетний до скоєння злочину. Про це повідомили у Кременчуцькому відділі поліції.

Відомо, що його підозрюють у тому, що він зірвав із жінки золотий ланцюжок. Тим самим він порушив вимоги ст. 186 КК України (грабіж).

Якщо ви впізнали особу на фото, прохання повідомити до поліції за телефонами - (0536) 767-558, (0536) 767-571, (097)465-30-87, 102, на електронну адресу «[email protected]», або будь-яким іншим зручним способом.

Конфіденційність гарантується.


Автор: За інформацією Кременчуцького відділу поліції


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
22 травня 2018, 10:13 | Кременчук | Кримінал
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації