Вхід | Реєстрація

Новосанжарця ошукали на 44 тисячі

Новосанжарця ошукали на 44 тисячі

Хоча працівники банківських установ постійно націлюють клієнтів не розголошувати конфіденційну інформацію стосовно номера та коду пластикових карток, довірливі громадяни ігнорують застереження. Минулої неділі «на гачок» до шахраїв потрапив житель села Галущина Гребля.

Як повідомив постраждалий черговим Новосанжарського відділення поліції, 20 травня близько 16:00 на його мобільний телефон надійшло смс-повідомлення з таким змістом: «Шановний клієнт, Ваша картка заблокована. Вам потрібно пройти авторизацію. Деталі за номером «+38044360262». Після цього житель Галущиної Греблі зателефонував на вказаний номер. Йому відповів невідомий чоловік, який представився Дмитром, головним спеціалістом відділення служби безпеки банку. «Спеціаліст» вказав, що йому необхідна інформація по картці, а клієнт має ввести код у банкоматі. Галущиногреблянин виконав вказівки. Як наслідок, із його картки зникло 44 165 гривень.

Вирішується питання про внесення цієї події до Єдиного реєстру досудових розслідувань за попередньою правовою кваліфікацією, передбаченою частиною 1 статті 190 Кримінального кодексу України «Заволодіння чужим майном або придбання права на майно шляхом обману чи зловживання довірою (шахрайство) — карається штрафом до п’ятдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або виправними роботами на строк до двох років, або обмеженням волі на строк до трьох років.


Автор: Ігор Бабаєв


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
25 травня 2018, 10:12 | Нові Cанжари | Кримінал
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації