Вхід | Реєстрація

Давайте підтримаємо наших земляків!

Давайте підтримаємо наших земляків!

Мешканці Царичанської громади, наші земляки, претендують на здобуття обласної премії.

У Дніпропетровській області кожного року відбувається конкурс премій, де підтримуються молоді, соціально–активні, креативні мешканці з різних куточків Дніпропетровщини. Адже область багата на таланти. Головна мета конкурсу — підтримати і заохотити молодь у розвитку на благо свого краю.

У Дніпропетровській обласній раді відбулось засідання комісії, на якій визначили кандидатів для отримання премії. На матеріальне заохочення в розмірі 15 тисяч гривень (без урахування податків) претендували 145 молодих і активних мешканців Дніпропетровщини. Після перевірки необхідних документів залишилось 135 чоловік.

Категорією–лідером за кількістю заявок стала науково–педагогічна діяльність. На другому місці йде культурно –мистецька сфера. Усього ж переможців обиратимуть в 11 категоріях, серед яких медицина, спорт, журналістика, бізнес, місцеве самоврядування та інші. Критерії відбору — актуальність, соціальна значимість заходів, проектів, їхня новизна та інноваційність. Проекти мають бути направлені на результат і перспективу.

На конкурсантів чекає важливий етап. Це — відкрите онлайн-голосування, яке проходитиме на сайті Дніпропетровської обласної ради. Стартує процес з 21 травня і триватиме рівно 2 тижні. За цей час кожен бажаючий може проголосувати за найдостойнішого, на його думку, претендента. Для цього треба зайти на сайт обласної ради. З правого боку на червоному тлі є ярлик «Обласна премія». Натиснувши на нього, бачимо усіх претендентів по всіх 11 категоріях. Голосувати можна тільки за одного претендента в кожній категорії.

На здобуття премії з Царичанської громади претендують троє наших земляків. Коротко про них.

Секретар Царичанскьої селищної ради — Євгенія Велегура. Номінація під номером 1 — «За внесок у розвиток місцевого самоврядування та місцевої самоорганізації населення, громадського руху». Євгенія — лідер молоді нового формату. Вона вміє бачити нові перспективи для своєї громади, співпрацювати для цього з європейськими партнерами та активно залучати нові знання. Має досвід у створенні соціальних проектів. Активно їх ініціює. Вітає усе нове, прогресивне та впроваджує це в дію. Має цілеспрямований та завзятий характер. Незважаючи на те, що недавно стала молодою мамою, не полишає працювати.

 

Спортсмен Максим Нем’ятий. Юнак — чемпіон Європи з пауерліфтингу, має спортивні успіхи і не зупиняється на досягнутому. Активно тренується в Царичанському ФСК «Мир». Тренування суміщає з навчанням у Придніпровській академії будівництва та архітектури. Популяризує здоровий спосіб життя. Девіз Максима — ні дня без тренування! За Нем’ятого можна віддати свій голос у номінації під номером 9 — «За досягнення у спортивній діяльності, розвиток спортивного руху».

 

Олександр Цуканов — підліток. Номінація під номером 11 — «Юні дарування Дніпропетровщини». Сашко — дуже різнобічна особистість. Учень 8–В класу Царичанської ЗОШ І-ІІІ ступенів. Успішно навчається. Цікавиться точними і природничими науками, переможець обласних предметних олімпіад. На здобуття премії Цуканов висунутий як яскрава творча особистість. У школі естетичного виховання хлопець навчається відразу по двох предметах — «образотворче мистецтво» та «бандура». У цьому досягає значних результатів, бо являється переможцем обласних творчих конкурсів. А головне — популяризує народний інструмент бандуру та відроджує автентичне національне явище кобзарство.

 

Отож, із 21 травня голосуємо за наших творчих та активних земляків. Вони — варті перемоги! Залучайте до голосування своїх рідних і знайомих!


Автор: «ЕХО»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
25 травня 2018, 17:47 | Царичанка | Суспільство
1. Monnikis / 27 травня 2018, 09:15
Коментар видалено за порушення пункту 2.3 Правил користування сайтом
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації