Вхід | Реєстрація

Трьох учасників АТО з Козельщинського РВК нагородили орденом преподобного Іллі МУРОМЦЯ

Трьох учасників АТО з Козельщинського РВК нагородили орденом преподобного Іллі МУРОМЦЯ

У дні святкування Святої Трійці трьох офіцерів Козельщинського РВК нагородили відзнакою Патріархії Української автокефальної православної церкви - орденом преподобного Іллі МУРОМЦЯ.

Військовий комісар Козельщинського районного військового комісаріату майор Юрій Кушко та офіцери військкомату майор Ігор Турчин та підполковник Віктор Крук були нагороджені Предстоятелем УАПЦ, Блаженнійшим Митрополитом Макарієм «за проявлену мужність у захисті України від російської агресії». Вони приймали участь у проведенні антитерористичної операції на території Донецької та Луганської областей в період 2014-2016 років. Вручити церковну нагороду офіцерам прибув голова Полтавської громадської організації учасників АТО «Щит Полтавщини» Віталій Олійник, який приймав участь у бойових діях в складі окремої роти міліції особливого призначення «Кременчук» з 2014 по 2016 роки.

Саме ця громадська організація АТОвців, яка активно працює в Козельщинському районі в напрямку військово-патріотичного виховання молоді, ініціювала нагородження учасників АТО районного військкомату високою церковною нагородою Української автокефальної православної церкви.


Автор: Ірина МІЛЬКО


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
28 травня 2018, 16:27 | Козельщина | Суспільство
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації