Вхід | Реєстрація

Люда Деменко виборює «золото» Європи

Люда Деменко виборює «золото» Європи

Вихованка Артема Письмака завоювала найвищу нагороду в європейських змаганнях серед рукоборців.
26 травня в сонячній Болгарії розпочався Чемпіонат Європи з армрестлінгу серед юнаків, юніорів, дорослих та ветеранів. Змагання в місті Софія триватимуть до 2 червня. У складі збірної України виступають і кобеляцькі спортсмени, яких тренує Артем Письмак.

За повідомленням тренера, протягом перших двох днів наші юніори вже встигли вибороти одне «золото» і п’ять «срібла» і три «бронзи». Люда Деменко завоювала золоту медаль на ліву руку і срібну — на праву, Марина Шуліка — дві срібні, Леся Варич та Руслана Кулик — срібні нагороди на ліві і бронзові — на праві.
Також відзначилися й інші представники Полтавської обласної федерації армрестлінгу: Ярослав Максютенко та Михайло Ватажок стали володарями «бронзи». Діана Демченко посіла сьому сходинку, а Вероніка П’ятницька — шосту.

Нагадаємо, що з 12 по 15 квітня в Одесі проходив 23‑ій чемпіонат України з армрестлінгу серед юніорів та юнаків. На чорноморському узбережжі змагались близько 330 юних рукоборців. Кобелячанки Руслана Кулик, Людмила Деменко і Марина Шуліка завоювали по два «золота». Також абсолютними переможцями були троє полтавців. Діана Демченко і Леся Варич стали володарками срібних і золотих медалей.


Автор: Олександр ДІДЕНКО, «ЕХО»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
29 травня 2018, 08:05 | Кобеляки | Спорт і здоров'я
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації