Вхід | Реєстрація

Без кадрових змін і з «Дастером»

Без кадрових змін і з «Дастером»

Такою є найближча перспектива Кобеляцького відділу поліції. Місцевими правоохоронцями, як і раніше, керуватиме Володимир Федан, а автопарк райвідділу може поповнитися новеньким позашляховиком.
У четвер, 24 травня, у Кобеляки приїжджав начальник Головного управління Нацполіції в Полтавській області Андрій Замахін. Головна мета візиту — провести виїзний прийом громадян. Того дня зустрітися з головним поліцейським Полтавської області побажали семеро громадян. Більшість із них — керівники установ та органів місцевого самоврядування.

Окрім того, Андрій Замахін відповів на деякі запитання місцевих журналістів. Одне із них стосувалося кадрової ситуації у райвідділі. Адже із початку 2000‑х років більшість начальників відділу тоді ще міліції працювали в Кобеляках не більше року, інколи — кілька місяців.

Теперішній керівник відділу поліції Володимир Федан почав керувати з 2015 року. Тобто, він із невеличкою перервою (робота в Лубнах) працює в Кобеляках уже три роки, що є нетиповим для сьогодення, коли керівників відділів поліції змінюють ледве не щороку.

Андрія Замахіна запитали, чи слід очікувати кадрових змін у Кобеляцькому відділі поліції. Він відповів, що результати роботи Володимира Федана цілком влаштовують керівництво обласного Управління Нацполіції. Тому ніяких ротацій у Кобеляцькому райвідділі поліції поки що не планується.

Інше питання стосувалося матеріального забезпечення поліцейських. Конкретніше, мова йшла про те, чи буде оновлюватися автопарк райвідділу.

Андрій Замахін нагадав, що в 2017 році до Кобеляцького відділу поліції надійшли два нових автомобілі — Міцубісі Аутлендер та Шкода Рапід. Такого оновлення автопарку не було протягом десятиліть. Але це, безумовно, не означає, що проблема з технічним оснащенням поліцейських вирішена. Тому нові автомобілі будуть надходити й надалі. Швидше за все, до Кобеляк надійде позашляховик Рено Дастер. Ці недорогі в обслуговуванні і досить зручні «джипи» румунського виробництва вже добре зарекомендували себе на службі в поліції. Коли новий Дастер приїде в Кобеляки, Андрій Замахін поки що не уточнював.


Автор: Ігор ФІЛОНЕНКО, «ЕХО»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
31 травня 2018, 12:34 | Кобеляки | Суспільство
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації