Вхід | Реєстрація

Вишиванки, короваї та етновиставки

Вишиванки, короваї та етновиставки

Жителі Новосанжарського району дуже колоритно відзначили одне з головних релігійних свят.

27 травня народні умільці, майстри й артисти зібралися в селищному парку Перемоги на обласне свято Трійці. Урочистий захід отримав назву «Прийди, прийди до мене, неділенько зелена». Із самого ранку в парку народні умільці влаштували виставку-продаж різноманітних товарів. Вони пропонували придбати продукцію бджільництва, картини, вишиваний одяг, дерев’яні вироби, сувеніри. Поряд проводили майстер-класи з виготовлення різноманітних поробок. Представники всіх територіальних громад і сільських рад дуже відповідально підготувались до свята. Майже в кожному павільйоні вони частували відвідувачів галушками, варениками і пиріжками.

Свою етновиставку презентувала Новосанжарська ОТГ, яку готували всі відділи селищної ради. Місцеві майстрині доповнили експозицію красивими рушниками й картинами.

Для малечі організатори облаштували дитяче містечко з розвагами й атракціонами.

Урочистості розпочалися об 11:00. На літній сцені з вітальними словами виступили голова райдержадміністрації Сергій Бульбаха, представники облдержадміністрації та голова селищної ради Інна Коба. Вони побажали всім благополуччя й миру.

Голова РДА запросив на сцену старосту Галущиної Греблі Володимира Кобу і привітав його з перемогою в обласних змаганнях зі спортивного орієнтування серед депутатів усіх рівнів. Настоятель Свято-Преображенського храму отець Євген разом з учасниками свята помолилися за мир та благополуччя в нашій країні.

Далі гості заходу переглянули концертну програму від учасників художньої самодіяльності Новосанжарського району.



Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
1. luckYyy / 28 червня 2018, 23:58
Коментар видалено за порушення пункту 2.3 Правил користування сайтом
2. antibloger / 29 червня 2018, 08:38
Автор м’яко кажучи бреше..."Представники всіх територіальних громад і сільських рад дуже відповідально підготувались до свята" - була лише їх незначна частка, жителів селища і гостей було мало, в основному як завжди бюджетники, свято явно не дотягує до обласного - до сільського так (приклад Решетилівка Козельщина іт.д) нагородження за спортивні досягнення на релігійному святі виглядає мінімум смішно!
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації