Вхід | Реєстрація

«Хочу стати президентом!»

«Хочу стати президентом!»

У Царичанському дитсадку №1 «Ромашка» відразу дві групи дошкільнят стали випускниками.

Минулої середи і четверга 33 вихованці «Веселого вулика» і «Вишеньки» отримали символічні дипломи про дошкільну освіту, які вручила малятам завідувач дитячого садочка Наталія Куценко. Святкове дійство тривало два дні. Спочатку свято відзначила група «Веселий вулик», потім — «Вишенька».

Гостей на зустрічах було багато, адже приходили цілими родинами: тата, мами, бабусі, дідусі, тітки та дядьки і навіть куми й добрі знайомі.

На 10 годину ранку у святково прибраній актовій залі ніде було яблуку впасти. У центрі красувалися яскраві кулькові фігури хлопчика та дівчинки як символ майбутніх школяриків. Вихователі груп (вони ж  — ведучі) Тетяна Орел, Оксана Канто, Ніна Постольник та Аліна Самарська під урочисту музику завели малих випускників. І дійство розпочалося. Окреме слово про дівчаток. Якщо хлопчаки були вдягнуті в класичний одяг, то дівчаче вбрання виглядало, як у справжніх казкових фей. Навіть і танок, який виконували дівчата, називався «Танком принцес». Справжні королівни!

У ході заходу дітлахи читали вірші, співали пісень, танцювали, пустували і гралися. Крім того, розважав дітей у програмі казковий персонаж — домовичок дитячого садка Артемко. Він створював веселу атмосферу. У роль майстерно втілився колишній вихованець «Ромашки», четвертокласник опорної школи Артем Манза. Із малятами «Веселого вулика» домовичок Артемко складав портфелик до школи, а з «вишенятами» — кружляв у танку. Для глядачів вихованці груп представили дитячий флешмоб. Коли випускний ранок завершувався, діти разом з родинами вийшли на подвір’я.

У малюків в руках були кольорові кульки, які вони випустили в небо, проговорюючи свою мрію. Ми підслухали, як діти промовляли: «Хочу стати президентом!» або «Хочу стати лікарем!». А що? Цілком реальні бажання. Якщо дуже захотіти, то мрії збудуться.

На згадку про випускний ранок усі його учасники зробили світлини, а далі продовжили спілкуватися разом з батьками у невимушеній обстановці.


Автор: Олена Маренич


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації