Вхід | Реєстрація

14 червня увесь Кременчук залишиться без централізованого водопостачання

14 червня увесь Кременчук залишиться без централізованого водопостачання

Із метою підвищення надійності централізованого питного та технічного водопостачання Кременчука КП «Кременчукводоканал» має намір 14 червня виконати на водогонах технічної води діаметром 1100 мм в районі водоочисної станції заміну запірно-регулюючої арматури.

Проведення робіт заплановано на 14 червня, орієнтовно , з 00:00 до 20:00 год.

У зв’язку з необхідністю зупинки та дренажу водогонів технічної води в період проведення робіт буде повністю припинено централізоване питне водопостачання м. Кременчука.

Адміністрація КП «Кременчукводоканал» звертається до споживачів із проханням зробити необхідний запас води. У разі потреби за запитами споживачів у період відсутності водопостачання 14 червня буде забезпечено підвіз питної та технічної води. За замовленням звертатись у Службу допомоги мера кременчужанам та диспетчерську службу КП «Кременчукводоканал» за телефонами: 15-63; 74-70-70.

Уточнюючу інформацію щодо проведення робіт буде надано 11 червня 2018 року.


Автор: Адміністрація КП «Кременчукводоканал»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
5 червня 2018, 10:59 | Кременчук | Суспільство
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації