Вхід | Реєстрація

Комфорт забезпечить міні-готель «Центральний»

Комфорт забезпечить міні-готель «Центральний»

Літо — пора канікул і відпусток. Кожен намагається якого корисніше і ефективніше використати свій час, аби отримати в цей період масу позитивних вражень та важливої інформації. Тому, крім відпочинку на морському узбережжі, необхідно побувати і на екскурсіях, розширити свої знання про історичні місця нашої держави. А де можна побачити більше пам’яток історії, як не в Полтаві. Недарма ж майже два століття тому цей обласний центр прирівнювали до царського Петербургу. Тим більше, що затишних і комфортабельних місць для ночівлі в місті теж вистачає. Та якщо ви цікавитесь історією, то обов’язково потрібно обрати відповідний готель з історією. Звичайно, щоб не «купувати кота в мішку», заздалегідь варто ознайомитись із житлом та умовами проживання. Впевнені, що найвибагливіші туристи оцінять міні-готель «Центральний». Інформація про цей затишний готель у Полтаві на  https://hotelcenter.com.ua/. Крім чудового сервісу й інтер’єру, міні-готель «Центральний» особливий тим, що розташований в самому серці міста, у будинку, побудованому в стилі провінційного ампіру ще на початку ХІХ століття. Тобто, гості міста з перших хвилин перебування в ньому можуть поринути в історію.

Крім того, міні-готель не дарма отримав таку назву, адже він дійсно розташований в самісінькому центрі історичної Полтави. Тому туристам не доведеться витрачати кошти на поїздки до визначних місць. Більшість із них знаходяться в 10-15 хвилинах ходьби від «Центрального».

Важливо, що клієнти міні-готелю можуть обрати як класичні одно- та двомісні номери, так і двомісні «Люкс» й «Делюкс». І все це за досить демократичними цінами, які порадують кожного постояльця. Не вірите? перевірте самі на сайті hotelcenter.com.ua

 

Що варто побачити у Полтаві  

Любителям історії і краєзнавства варто побувати в Краєзнавчому музей імені Кричевського. Це один із найстаріших музеїв нашої держави, який заснований у 1891 році. На сьогоднішній день в установі зібрані понад 300 тисяч експонатів.

У місті розташовані літературно-меморіальні музеї Івана Котляревського, Володимира Короленка, Панаса Мирного.

Надзвичайно цікавою буде екскурсія до Музею історії Полтавської битви, яка відбулася ще в 1709 року. У ній російська армія Петра I перемогла шведів під управлінням Карла XII. Музей засновано з нагоди 200-річя битви.

Одним із найпривабливіших об’єктів міста є Кругла площа. Кращі будівлі губернських міст зібрані лише в Полтаві. Вони характеризують добу губернського класицизму.

У 1909 році на місці Подільського бастіону, у межах старої полтавської фортеці, на місці з’явилась споруда, яка отримала назву Біла Альтанка. З неї можна побачити значну частину міста.

У самому центрі міста знаходиться Корпусний парк з Монументом Слави. Більше 50 років парк відноситься до пам’яток садово-паркового мистецтва. На 6 гектарах нараховується близько 70 видів дерев і кущів, клумби з різними квітами.

Отож, якщо ви хочете відпочити з користю, приїздіть у Полтаву, а комфорт вам забезпечить міні-готель «Центральний».


Автор: Євген Олександров
Розміщено на правах реклами


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
18 травня 2018, 13:14 | Полтава | Цікаве
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації