Вхід | Реєстрація

Водій втратив свідомість через хворобу

Водій втратив свідомість через хворобу

За 5 місяців поточного року на території Царичанського району сталося 30 дорожньо–транспортних пригод, у яких одна людина загинула та 6 отримали тілесні ушкодження.

У порівнянні з 2017 роком, за аналогічний період сталося 45 ДТП, під час яких жодної людини не загинуло, але травмовано 13 осіб. Звернувшись до статистики, можна сказати, що загальна кількість аварій зменшилась на 15 подій, загиблих збільшилось на одну людину і на 8 зменшилось травмованих. Такі дані нам привів Вадим Мазуркевич, співробітник групи патрулювання.

За останній місяць, на щастя, сталося небагато аварій, але в одній із них учасником була дитина.

17 травня цього року о 16:20 на перехресті вулиць Театральна та Нагорна в Царичанці водій Т., виїхавши з другорядної дороги, не надав дорогу вантажівці, що рухалася головною. Внаслідок цього автівка і великоваговик зіткнулися. Люди не постраждали, а машинам було завдано механічних пошкоджень.
Вночі 1 червня немісцевий водій Г. під час керування автомобілем «РЕНО» втратив свідомість і наїхав на будівлю №9 по вулиці Нагорна. На щастя, ніхто не постраждав. Перед автівки (на фото) було значно пошкоджено. Потерпілому водію викликали карету «швидкої» та надали медичну допомогу. 21-ріний водій, як виявилося, мав хронічну хворобу.

У розмові з нами інспектор дорожнього руху Вадим Мазуркевич наголосив батькам, щоб ті не дозволяли дітям до 16 років і без наявності посвідчення водія категорії А-1 керувати мопедом. Нехтуючи правилами, батьки цим самим наражають дитину на небезпеку. Прохання до батьків бути свідомими та розуміти ті наслідки, котрі можуть виникнути від їхньої безвідповідальності.

Так, наприкінці травня близько 15:00 10-річний хлопчик у Бабайківці, керуючи велосипедом на проїжджій частині дороги, виїхав на зустрічну смугу, де на нього наїхав автомобіль ЗАЗ. Під час ДТП дитина зазнала тілесних ушкоджень. Звертаючись до батьків, поліцейський наголосив, що керувати велосипедом на проїжджій частині можна з 14 років і лише в тому випадку, коли дитина обізнана з Правилами дорожнього руху.


Автор: Дізнавалася Олена Маренич


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
7 червня 2018, 15:07 | Царичанка | Надзвичайне
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації